Vertiv introduce dulapuri de baterii cu litiu de înaltă densitate de putere, complet populate, pentru o instalare rapidă şi rentabilă în centrele de date HPC

A.F.
Companii / 8 octombrie

 Vertiv introduce dulapuri de baterii cu litiu de înaltă densitate de putere, complet populate, pentru o instalare rapidă şi rentabilă în centrele de date HPC

Vertiv furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, a introdus astăzi dulapurile de baterii Vertiv EnergyCore., răspunzând nevoii urgente de soluţii care să susţină procesarea de înaltă densitate în centrele de date din ce în ce mai aglomerate. Asamblate în fabrică cu module de baterii LFP (Litiu-Fier-Fosfat) şi cu sistemul Vertiv de gestionare a bateriilor alimentat intern, dulapurile Vertiv EnergyCore sunt disponibile la nivel global şi sunt calificate pentru utilizare cu majoritatea sistemelor de alimentare neîntreruptibilă (UPS) trifazate Vertiv actuale şi mai vechi, inclusiv recent lansatul Vertiv Trinergy.

Dulapurile Vertiv EnergyCore sunt optimizate pentru o durată de funcţionare de cinci minute la sfârşitul ciclului de viaţă la 263 kWb pentru fiecare cabinet compact, cu lăţimea de 600 mm, şi funcţionează într-o gamă largă de temperaturi, ceea ce le face potrivite pentru medii cu densitate ridicată. Bateriile cu litiu sunt mai compacte şi mai uşoare decât alternativele VRLA, permiţând utilizatorilor să implementeze mai puţine dulapuri de baterii în majoritatea aplicaţiilor. Un conector intern cu două găuri elimină necesitatea unei cutii de racorduri, iar dulapurile nu necesită cabluri de control externe la faţa locului, reducând timpul şi costurile de implementare în comparaţie cu asamblarea tradiţională la faţa locului. Dulapurile sunt echipate cu ecranul tactil interactiv intuitiv HMI al Vertiv pentru a oferi vizibilitate şi control asupra dulapului, sistemului de operare şi bateriilor instalate.

Sistemul integrat de gestionare a bateriei este alimentat de bateriile Vertiv EnergyCore, eliminând necesitatea unei surse externe de alimentare şi simplificând instalarea. Acesta asigură stocarea datelor la bord pe întreaga durată de viaţă, monitorizând performanţa pe parcursul ciclurilor de încărcare-descărcare a bateriei, evenimente de service şi permiţând rapoarte precise privind starea de sănătate care pot fi utilizate pentru asistenţă în garanţie şi analiză predictivă. Monitorizarea la distanţă a bateriei este disponibilă prin intermediul Vertiv Alber Battery Xplorer Enterprise.

"Proliferarea inteligenţei artificiale şi a altor aplicaţii de procesare de înaltă performanţă pune un accent deosebit pe capacitatea de a furniza mai multă energie în spaţii mai mici şi mai fierbinţi", a declarat Milind Paranjape, vicepreşedinte pentru stocarea energiei la Vertiv. "Cu dulapurile noastre de baterii Vertiv EnergyCore, oferim exact ceea ce clienţii noştri şi industria noastră au nevoie - stocare de energie compactă, cu putere mare, capabilă să funcţioneze în siguranţă şi optim. Mai simplu spus, aceste dulapuri de baterii sunt concepute pentru nevoile critice emergente ale mediilor de procesare de înaltă densitate."

Designul modular al Vertiv Trinergy permite ca fiecare nucleu UPS să fie asociat cu dulapuri de baterii dedicate într-o arhitectură distribuită Vertiv EnergyCore, permiţând un serviciu neîntrerupt pentru aplicaţiile critice. Datorită densităţii de putere a designului Vertiv EnergyCore, sunt necesare doar două dulapuri

pentru baterii litiu-ion pentru a susţine fiecare nucleu UPS Trinergy de 500 kW, faţă de cele trei dulapuri solicitate de majoritatea furnizorilor.

Vertiv EnergyCore este listat conform standardului UL 1973 şi a fost testat cu succes pentru conformitatea cu standardul UL 9540A pentru protecţia împotriva propagării incendiilor cauzate de scăparea termică în sistemele de stocare a energiei în baterii, ceea ce, în conformitate cu standardele de instalare NFPA 855 ESS, înseamnă că cerinţele de distanţare de 92 cm între rack-uri pot fi eliminate de către autorităţile competente. Acest lucru poate economisi spaţiu şi accelera implementarea.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi Vertiv.com.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb