Michael Cohen dezminte că s-a întâlnit la Praga cu oficiali ruşi

V.V.
Internaţional / 28 decembrie 2018

Michael Cohen (Sursa foto: Twitter)

Michael Cohen (Sursa foto: Twitter)

Fostul om de încredere al lui Donald Trump, Michael Cohen, s-a dus la Praga la sfârşitul verii lui 2016, unde este suspectat că s-a întâlnit cu oficiali ruşi, a dezvăluit grupul de presă McClatchy, o informaţie dezminţită imediat de către fostul avocat, relatează AFP.

Telefonul său mobil a emis semnale captate de turnuri telefonice în apropiere de capitala cehă la sfârşitul lui august sau începutul lui septembrie 2016, au declarat patru surse anonime editorului Miami Herald şi altor ziare.

În acelaşi moment, o agenţie de informaţii a unei ţări din Europa de Est a înregistrat o conversaţie telefonciă între ruşi care menţionează prezenţa lui Michael Cohen la Praga, declară două persoane apropiate dosarului, de asemenea citate în acest articol.

"Am auzit sounându-se că #Praga şi #RepublicaCehă sunt splendide vara. Nu pot să fiu sigur, pentru că nu am fost niciodată acolo", a scris imediat pe Twitter Michael Cohen, adăugând "#Muller ştie tot!".

Procurorul special Robert Mueller anchetează de 19 luni cu privire la ingerinţe ruse în campania prezidenţială din 2016 şi cu privire la suspiciuni de complicitate între Moscova şi echipa candidatului republican.

Preşedintele Trump denunţă neîncetat o "vânătoare de vrăjitoare" condusă de un procuror "scăpat de sub control" şi dă asigurări că nu a existat vreo complicitate între Rusia şi anturajul său.

În cadrul acestor investigaţii, Robert Mueller a descoperit mai multe deturnări comise de Michael Cohen, inclusiv fraude fiscale şi încălcări ale legii finanţării campaniei electorale.

La 12 decembrie, fostul avocat al lui Donald Trump a fost condamnat la trei ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de organizarea plăţii sumei de 280.000 de dolari către două presupuse amante ale şefului său, cumpărându-le astfel tăcerea în timpul campaniei.

Cel care era numit odinioară "pitbullul" miliardarului republican s-a întors împotriva acestuia, acceptând să coopereze cu procurorul Mueller. El l-a implicat pe preşedintele american, subliniind că a organizat aceste plăţi "la cererea sa".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Jos palaria, ati pus virgula intre subiect si predicat fix in titlul articolului!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb