Microsoft şi Oracle lucrează la crearea unui paşaport de vaccinare digital

J.P.
Internaţional / 14 ianuarie 2021

Microsoft şi Oracle lucrează la crearea unui paşaport de vaccinare digital

Companii majore, organizaţii de sănătate şi non-profit au anunţat joi dimineaţa că lucrează împreună pentru a crea un paşaport de vaccinare digital pentru momentul când persoanele vor fi nevoite să demonstreze că s-au vaccinat împotriva coronavirusului, relatează Business Insider, conform Hotnews.

Iniţiativa de Acreditare a Vaccinării (VIC), o coaliţie de organizaţii printre care se numără Microsoft, Salesforce, Oracle, Cerner, Epic Systems şi Clinica Mayo din SUA, dezvoltă standarde tech pentru a verifica dacă o persoană s-a vaccinat, potrivit unui comunicat remis joi de aceasta.

Tehnologia ar putea fi folosită pentru a depista persoanele care afirmă în mod fals că au fost vaccinate împotriva virusului mortal.

VIC afirmă că persoanele fără telefoane smart ar putea primi coduri QR tipărite pe hârtie pentru a demonstra că au fost vaccinate.

"Scopul Iniţiativei de Acreditare a Vaccinării este de a împuternici indivizii oferindu-le acces digital la înregistrările privind vaccinarea astfel încât aceştia să poate folosi instrumente precum CommonPass pentru a se întoarce în siguranţă la călătorit, locul de muncă, şcoală şi viaţa cotidiană, având în acelaşi timp datele personale protejate", afirmă Paul Meyer, CEO-ul The Commons Project Foundation, un ONG din Geneva care face parte din VIC.

"Pentru o perioadă de timp unii dintre noi vom fi nevoiţi să demonstrăm fie că am fost testaţi negativ pentru COVID-19 fie că am fost vaccinaţi pentru a ne putea relua rutinele normale ale vieţii noastre", afirmă dr. Brad Perkins, directorul medical al Commons Project Foundation.

Dr. Perkins a adăugat că acest lucru va fi necesar "indiferent dacă este vorba de a ne îmbarca într-un avion să mergem într-o altă ţară sau că mergem la muncă, şcoală, la alimentară, concerte live sau evenimente sportive".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Ce măgărie. Ce mizerie, care denota ipocrizia vorbelor acestor indivizi. Dar, ce ar fi dacă s-ar face certificate digitale sau nu, cu bolile (mai ales psihice) ale acestor dom I care promovează jegozenia asta, ca să nu mai zic ca de fapt denota premeditarea:"s-ar putea sa fie nevoie", etc. Mai mare sila!

    se mai indoieste careva ca astia lucreaza pentru satan si indeplinesc pas cu pas ce este scris in cartea apocalipsei ? este scris negru pe alb ca cine nu are certificat digital , semnul fiarei adica nu mai ai voie sa cumperi sau sa vinzi , nu mai are acces nici macar la alimentara sa ia o piine deci condamnati la moarte . covid 19 a aparut ca o mare nenorocire pentru a pregati lucrarea satanei de a insela oamenii sa accepte semnul fiarei prin vaccin , satan face semne si minuni mari pentru a insela, vaccinul a aparut in toata uniunea europeana simultan ,si s-a tinut mult la acest punct,in ziua de craciun , ziua nasterii lui iisus, sau zilele de craciun , semn mare ,pentru a fi perceput drept un dar divin , vaccinul insusi care este considerat ceva revolutionar deci o minune trebuie sa fie perceput drept salvatorul de marea nenorocire covid

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb