Miele deschide al treilea magazin propriu din România la Constanţa

Cristina Radu
Companii #Construcţii / 15 iunie 2017

Miele deschide al treilea magazin propriu din România la Constanţa

Miele, companie care furnizează echipamente electrocasnice, deschide la Constanţa al treilea magazin propriu din România. Investiţia totală în magazinul de la Constanţa s-a ridicat la 120.000 de euro, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei de Miele. Cu o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, acesta este amplasat în centrul istoric al Constanţei şi oferă produse precum: electrocasnice încorporabile (maşini de spălat vase, cuptoare, plite şi hote), frigidere, maşini de spălat rufe, aspiratoare, sisteme de călcat şi espressoare freestanding.

Loredana Butnaru, director Miele România, a afirmat: "Magazinul a fost amenajat după acelaşi concept şi design ca şi magazinul Miele Point din Bucureşti. Spaţiul din Constanţa face parte din strategia Miele de consolidare a brandului în România şi preconizăm că în 2-3 ani acesta va genera aproximativ 5-7% din vânzări. Am ales de această dată zona metropolitană Constanţa pentru că este una dintre cele mai mari din România, aşadar există potenţial şi ne-am gândit că este şi principala destinaţie turistică a românilor pe timp de vară".

Miele Point Constanţa se alătură celor două magazine din Bucureşti (showroomul din Piaţa Presei Libere şi magazinul din Dorobanţi), dar şi seriei de magazine deschise ca franciză în cinci oraşe din ţară: Sibiu, Târgu Mureş, Deva, Braşov şi Cluj-Napoca.

Gama de produse Miele include aspiratoare, echipamente de întreţinere a rufelor, maşini de spălat vase, echipamente frigorifice, hote de aragaz, plite, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, răcitoare de vinuri. Gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) oferă sisteme de întreţinere a rufelor şi maşini de spălat vase pentru uz profesional şi aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale şi de laborator.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb