Ministerul Agriculturii şi ADS s-au înnoit

Isabelle Stan
Ziarul BURSA #Politică / 31 ianuarie 2005

Ministerul Agriculturii şi Autoritatea pentru Domeniile Statului (ADS) au, începînd de săptămîna trecută, un nou secretar de stat, respectiv un nou director general, informează un comunicat al Ministerului Agriculturii.

Astfel, domnul Mugur Crăciun a fost numit în funcţia de secretar de stat pe probleme de integrare europeană al Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale.

Domnul Crăciun, în vîrstă de 49 de ani este absolvent al Facultăţii de Agronomie din Bucureşti ca şef de promoţie, iar în 1989 a obţinut titlul de doctor în agronomie. A lucrat din 1979 ca inginer agronom, ocupînd ulterior funcţia de director general la ICCPT Fundulea. În perioada 2000-2004, domnul Crăciun a fost director general al SAATEN Union, companie germană din ţara noastră, care activează în domeniul seminţelor. Din aprilie 2004 şi pînă la începutul acestui an, domnul Cră-ciun a fost director general al Diviziei Seminţe din cadrul companiei "Agricover". Domnia sa este susţinut de Partidul Umanist din România.

În prezenţa domnului Mugur Crăciun, secretar de stat pentru integrare europeană în Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, a fost instalat în funcţia de preşedinte director general al ADS domnul Barna Tanczos.

Domnul Tanczos este născut pe 5 mai 1976, în judeţul Harghita. Este cetăţean român de naţionalitate maghiară. Absolvent al Academiei de Studii Economice în 1998, iar în 2000 a Institutului Bancar Român. A lucrat în calitate de expert la Parlamentul României în perioada 1998-2000, iar în perioada 2000-2002 a fost director economic la Euro Consulting România, specializat în consultanţă pentru lichidări de companii. Între anii 2002-2004 a fost consilierul preşedintelui Comisiei pentru Industrie şi Servicii din Camera Deputaţilor.

În cuvîntul de instalare în funcţie, domnul Tanczos a subliniat importanţa ADS pentru asigurarea veniturilor necesare dezvoltării agriculturii româneşti şi a vorbit despre necesitatea transparenţei în această instituţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb