MINISTERUL BRITANIC AL APĂRĂRII: Forţele ruse, reticente în a se angaja în lupte urbane de amploare

G.B
Internaţional / 26 martie 2022

Forţele ruse, reticente în a se angaja în lupte urbane de amploare

Ministerul britanic al Apărării a publicat astăzi o nouă evaluare a situaţiei războiului declanşat de ruşi în Ucraina. Potrivit acesteia, trupele de invazie ale lui Putin continuă să asedieze oraşe ucrainene importante, dar se feresc de lupte urbane pe scară largă, potrivit Digi24.

Ministerul britanic postează în fiecare zi pe Twitter o actualizare a informaţiilor pe care le are în legătură cu frontul din Ucraina.

Rusia continuă să asedieze o serie de oraşe ucrainene importante, inclusiv Harkov, Cernihiv şi Mariupol, au transmis britanicii, în evaluarea zilnică a războiului declanşat de Vladimir Putin în Ucraina.

"Forţele ruseşti se dovedesc reticente în a se angaja în operaţiuni de infanterie urbană pe scară largă, preferând mai degrabă să se bazeze pe utilizarea nediscriminatorie a bombardamentelor aeriene şi de artilerie în încercarea de a demoraliza forţele de apărare", se mai arată în evaluarea Ministerului britanic al Apărării.

Poitrivit acestuia, "este probabil ca Rusia să continue să folosească puterea sa de foc masivă în zonele urbane, deoarece încearcă să îşi limiteze pierderile deja considerabile, cu preţul unor noi victime civile".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Romanii, polonezii, germanii, ungurii, slovacii cehii, austriecii, francezii si .. sprijiniti de America si toate natiile fara de omenie, ar trebuii sa navaleasca pe rusi si sa rezolve odata pentru totdeauna frica ancestrala de aceasta natie "primitiva si agresiva" , de Rusia, leaganul popoarelor, leaganul civilizatiei umane. Probabil niciodata nu va mai fi o asemenea ocazie pentru scursurile umane, mortaciunile, blestematii umanitatii. Petrolul gazele, diamantele, aurul, uraniul, cobaltul zincul, carbunele, minereul de fier, cuprul si alte si alte minerale din acest pamant nu vor mai putea fi nicicand furate de la poporul rus, extrase de europeni si americani, de cohortele de mortaciuni, de flamanzii ai lumii, fara distrugerea Rusiei astazi. Pe ei asadar, mortaciunilor miliardare

    Pe ei, sa-i nimicim, sa-i ucidem, sa-i distrugem si odata, pentru totdeauna criminalii planetei, ucigasi omenirii sa castige. Traiasca America crestina, America tara sfarta lui Dumnezeu, tara fara de prihana,, Traiasca americanii, oameni fara de pacat si fara vina, traiasca poporul sfant american care nu a ucis niciun viertnamez nicxiodata ! Moarte criminalilor rusi.

    Sa va fie rusine! Mortaciunilor. 

    1. Mare -i ferma pe aici :=)

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb