Ministerul Comunicaţiilor nu va face disponibilizări

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 4 februarie 2009

Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Gabriel Sandu, a declarat, marţi, la Târgu Mureş că ministerul nu va face nicio disponibilizare şi că se va încadra în bugetul stabilit pentru acest an.

"Ministerul meu nu va face nicio disponibilizare. În momentul acesta eu mă încadrez în fondul de salarii, pentru că am avut situaţia de a disponibiliza sau de a mă încadra în fondul de salarii. Pe analiza pe care am făcut-o am stabilit aşa, mai ales că ministerul îşi triplează activitatea: într-o lună de zile o să transform într-o HG strategia de trecere de la analogic la digital, în cursul lunii martie dăm drumul la strategia naţională de broadband pentru accesarea banilor, iar până la sfârşitul anului vom avea strategia naţională de IT şi strategia naţională de trecere către societatea informaţională", a subliniat ministrul.

Gabriel Sandu a precizat că, în pofida triplării activităţii, MCSI nu va face nici angajări, ci va reorganiza o serie de departamente şi societăţi din subordine.

"În momentul acesta am trecut la reorganizarea Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii, care se va integra cu unitatea de management din interiorul ministerului, Agenţia de Servicii pentru Societatea Informaţională va trece şi va colabora pe proiecte cum sunt cele de e-guvernare şi va prelua administrarea directă a portalului e-guvernare. Voi colabora în mod direct şi mă voi folosi de personalul de la ICI şi INSCC. Din calculul meu am 12 specialişti pe care îi preiau de la ICI, acum fac o analiză la INSCC, iar la ASSI am 130 de angajaţi, din care 30 vor lucra direct cu administrarea portalului (e-România - n.r.)", a conchis Gabriel Sandu.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb