Ministerul Justiţiei publică astăzi rapoartele GRECO

D.I.
Politică / 9 iulie 2019

Ana Birchall (Sursa foto: Twitter)

Ana Birchall (Sursa foto: Twitter)

Ministerul Justiţiei va publica, marţi, rapoartele GRECO, atât pe pagina proprie de internet, cât şi pe pagina GRECO. Publicarea se va face la ora 11.00, în limbile română şi engleză.

"Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a comunicat oficial Secretariatului Executiv al Grupului Statelor împotriva Corupţiei (GRECO) decizia Guvernului României de a autoriza publicarea celor două rapoarte privind România: «Raportul de follow-up la Raportul ad-hoc privind România » şi «Raportul interimar de conformitate din cadrul rundei a patra de evaluare privind România », a transmis Ministerul Justiţiei.

Sursa citată a precizat că, la propunerea GRECO, s-a convenit publicarea rapoartelor sus-menţionate în data de 9 iulie 2019, la ora 11:00 (ora României).

Rapoartele vor fi publicate simultan, în limba română şi engleză, pe paginile web ale Ministerului Justiţiei (www.just.ro), respectiv GRECO (www.coe.int/greco).

În 5 martie, GRECO a răspuns sesizării DNA de după adoptarea OUG 7 arătând că numirea judecătorilor şi a procurorilor în funcţii de conducere trebuie făcută pe baza unor criterii adecvate, clare şi obiective şi a reafirmat opinia potrivit căreia Secţia specială de anchetare a magistraţilor trebuie desfiinţată.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. in romanica toate judecatoriile sint in miinile coruptilor orice afacere ai face ajungi la acesti corupti si te termina pina nu te jumuleste de viu cu codul civil si penal in mina pentru ca visul acestor judecatori corupti e sa se inbogateasca cit mai rapid chemind la ordine avocati grefieri jandarmi folosindui ca intermediariiar justitiabili sa piarda timpul si banii pe la judecatorii sa lucreze la visul de inbogatire al judecatorilor exact cum actiona pcr in ultimi ani a lui ceausescu pentru mine toti sint niste golani pentru ca fura din banii nostrii sa se inavuteasca ei sa faca falcile mari si cefele groase ca porcii de craciun,..

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb