Ministerul Sănătăţii a elaborat un ordin prin care introduce noi criterii pentru carantinarea localităţilor

G.U.
Miscellanea / 13 aprilie 2021

Ministerul Sănătăţii a elaborat un ordin prin care introduce noi criterii pentru carantinarea localităţilor

Ministerul Sănătăţii a elaborat un ordin prin care introduce noi criterii pentru carantinarea localităţilor, informează G4Media.ro. Nivelul de testare COVID devine factor principal, alături de rata de incidenţă şi gradul de ocupare a paturilor din spitale şi secţiile ATI.

Ordinul semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan a fost publicat astăzi în Monitorul Oficial.

Acesta introduce un punctaj pe baza unei grile. Cu cât o localitate are mai multe puncte, cu atât situaţia epidemiologică este considerată mai gravă şi poate intra în carantină.

Astfel, municipiile şi zonele metropolitane cu peste 100.000 de locuitori riscă să intre în carantină dacă au minimum 60 de puncte, iar restul localităţilor dacă au minimum 70 de puncte. Rata de incidenţă cumulată în 14 zile de la care se poate institui carantina este de 3 cazuri la o mie de locuitori, notează sursa citată.

Pentru ieşirea din carantină este prevăzut un singur criteriu: rata de incidenţă mai mică de 3 cazuri la o mie de locuitori.

Ministerul Sănătăţii a elaborat un ordin prin care introduce noi criterii pentru carantinarea localităţilor

Sursă: Monitorul Oficial

Documentul integral poate fi consultat aici

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. ...

    1. e ticaloasa aia sadica de moldovan, mai mult decat voiculescu. nu ar mai trebui bagati in seama, iar amenzile sa ni le platim prin cheta pe internet. sa ne facem c.a.r. de amenzi.

    apai la 3 cazuri la mie stam destule localitati in carantina mult si bine. si completam declaratia din timpul zilei, declaratia dintre 8pm si 10 pm si declaratia dintre 10pm si 5 am. si ne agitam sa ne facem cumparaturile la timp vineri. si umblam cu masca in soare.

    si nu avem voie sa iesim din localitate.  

    asta chiar daca suntem niste pustnici care nu vor sa se mai intalneasca cu nimeni de frica infectarii si de scarba in general.  

    astia vor numai sa ne tortureze desi nu am facut nimic rau. cel mai prost o sa iasa din chestia asta cine s-a vaccinat. ca trebuie sa respecte in continuare toata militaria de mai sus. ce mai conteaza ca vrea sa se duca in vacanta cu pasaport covid? daca e carantinata spontan localitatea, adio plecat in grecia, nu? 

    am o propunere: ia sa nu ne mai santajeze ei ca singura iesire e vaccinarea, ia sa-i santajam noi si sa le zicem clar ca daca nu ridica restrictiile, nu ne vaccinam.

    1. Sunt criterii absolut cretine, sunt și eu curios cînd le va pune in aplicare.

      Vlad Voiculescu dă, din păcate, dovada unei incompetente și imposturii crase. USRistii care îl susțin sunt niște viermi !! 

    Sunt criterii cretine făcute pe genunchi pentru demolarea bisericilor in Săptămâna Patimilor. Atunci se va introduce carantina hitleristă in toată țara iar credincioșii vor fi păziți cu arma la cur și cu poliția pe strazi să nu iasă din case.

    Este o mizerie de ordin politic gândit pentru închiderea oamenilor în case și "demolarea" bisericilor in Săptămâna Patimilor.

    Acest ordin are un puternic caracter arbitrar întrucât conține expresii de genul "pot/poate" plus că se referă la "carantinarea zonală". 

    Romania nu are "zone" definite legal în acest moment și nu are autorități zonale care să poată impună carantină pe zone. 

    Niste impostori nenorociți, atât Vlăduț cât și fufă de Moldovan.

    Niste șobolani nenorociți ai fascismului mondial. 

    CRITERIILE CU TESTELE ŞI OCUPAREA LOCURILOR COVID (PLUS SAU MINUS ATI) DINTR-UN SPITAL NU AU CE CAUTA IN DECIZIILE DE CARANTINARE, CARE DEVIN ABSURDE PRIN ELE.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb