Ministerul Sănătăţii anunţă controale la firmele de dezinfecţie, deratizare, dezinsecţie, dar şi la distribuitorii acestora

L.I.M.
Miscellanea / 21 noiembrie 2019

Ministerul Sănătăţii anunţă controale la firmele de dezinfecţie, deratizare, dezinsecţie, dar şi la distribuitorii acestora

Ministerul Sănătăţii a semnat un acord care prevede că începând de vineri vor avea loc controale la fimele care se ocupă de deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie, dar şi la distribuitorii de produse utilizate pentru aceste servicii, relatează News.ro.

Ministerul Sănătăţii, Ministerul Administraţiei şi Internelor, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor au semnat, joi, un Protocol de colaborare pentru desfăşurarea unei acţiuni de control la prestatorii de servicii pentru deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie, dar şi la distribuitorii de produse utilizate pentru realizarea unei astfel de acţiuni.

Victor Costache, ministrul Sănătăţii a declatat: "Echipe mixte formate din reprezentanţi ai direcţiilor de sănătate publică, inspectori ai direcţiilor sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentului, dar şi personal al Poliţiei Române vor verifica documentele privind înfiinţarea şi funcţionarea prestatorilor de servicii, documentele privind instituirea şi atestarea personalului care îşi desfăşoară activitatea în aceste societăţi comerciale", conform sursei citate.

Controalele vor fi făcute de echipe mixte, formate din reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică, Direcţia de Sănătate Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, şi poliţişti, relatează News.ro.

În procesul de verificare nu se va include doar conformitatea produselor chimice folosite, dar şi orice documente sau aspecte relevante în momentul controlului.

Acţiunea de control va începe în 22 noiembrie şi se va desfăşura până în 31 decembrie.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. general e mult mai grav, iar autoritatile se fac ca nu vad, in agricultura mai ales in judetele din sud, olt, dolj, etc, oameni folosesc tot felul de substante interzise, celebra substanta care face ca rosiile verzi sa devina rosii, pe care o folosesc si la lubenite, tratament la pasari contra paduchilor, atit carnea cit si oul sunt servite spre vinzare imedit dupa tratament, vacccinarea porcilor clandestin contra pestei comune ++++++ alte, ministu oaia, stia oare ce substante contine celebra tomata vinduta in piete??

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb