MINISTRUL APĂRĂRII, MIHAI FIFOR: "Susţin înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă a evenimentelor din 10 august"

Ziarul BURSA #Politică / 20 august 2018

"Susţin înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă a evenimentelor din 10 august"

Mihai Fifor, ministrul Apărării Naţionale, susţine "cu tărie" propunerea colegului său de partid, eurodeputatul Dan Nica, de înfiinţare a unei comisii parlamentare de anchetă pentru analizarea evenimentelor din 10 august, precizând că acesta a fost ameninţat cu moartea pentru demersul său.

"Ieri (n.r. sâmbătă), şi susţin cu tărie această propunere, colegul nostru, europarlamentarul Dan Nica, a solicitat constituirea unei comisii parlamentare de anchetă pentru analizarea evenimentelor din 10 august", a afirmat Fifor ieri, pe Facebook, adăugând: "Pentru asta a fost ameninţat cu moartea. Nu este singurul membru PSD care primeşte astfel de ameninţări şi nu putem permite perpetuarea şi accentuarea politicii iresponsabile de fracturare a societăţii româneşti. De aceea, această comisie trebuie constituită de îndată. Guvernele se schimbă de către majorităţi parlamentare rezultate în urma votului democratic şi nu prin violenţe puse la cale în stradă".

Social-democratul precizează că România, prin măsurile luate de guvernarea PSD-ALDE, "are cea mai importantă creştere economică şi anul acesta", conform Agerpres.

"Pe cine deranjează în aşa de mare măsură succesul programului de guvernare votat de milioane de români, încât acest guvern trebuie dărâmat cu orice preţ? Cine se face vinovat de modul iresponsabil în care a fost deturnat protestul paşnic al celor din Piaţa Victoriei? De ce această disperare ca PSD-ALDE să nu guverneze şi în 2019, anul alegerilor pentru Parlamentul European şi pentru Preşedinţia României? Toate acestea sunt întrebări care solicită răspunsuri imediate, pentru ca, atât românii cât şi comunitatea internaţională să ştie adevărul", a menţionat Fifor.

Liderul PSD a amintit că 2018 este anul Centenar în care trebuiau celebrate "unitatea şi solidaritatea românilor de oriunde s-ar afla aceştia".

"Cred că încă nu este prea târziu să începem să facem lucrul acesta", a spus Mihai Fifor.

Europarlamentarul Dan Nica a afirmat sâmbătă că este necesară înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă a evenimentelor din 10 august.

"Încă din seara protestelor, preşedintele Iohannis a lansat o serie de acuzaţii dure la adresa Jandarmeriei, în lipsa oricăror dovezi şi informaţii operative. Acest fapt denotă rea-voinţă şi dorinţa evidentă de a stimula şi mai mult violenţele existente. Ca şi Băsescu, Iohannis nu este interesat de stingerea conflictelor din societatea românească ci, dimpotrivă, de escaladarea lor pentru câştiguri electorale. Toate acestea în tandem cu un aparat de propagandă agresiv, finanţat din surse obscure. Cred că s-au depăşit nişte limite democratice în acest război politic şi consider necesară înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă, care să aducă lumină pe scena publică", a declarat Dan Nica, potrivit unui comunicat de presă al PSD.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. AU inceput sa moara dintre protestatarii pasnici di PIATA VICTORIEI.ERA UN PENSIONAR DIN TELEORMAN,DIN CEL MAI SARAC JUDET,SARACIT DE DRAGNEA TIMP DE 20 DE ANI.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb