Ministrul apărării naţionale a aprobat astăzi efectuarea unui transport umanitar

F.A.
Miscellanea / 1 februarie 2011

Ministrul apărării naţionale Gabriel Oprea a aprobat astăzi efectuarea unui transport umanitar, pentru salvarea vieţii unui copil, cu o aeronavă AN-26 echipată MEDEVAC, arată un comunicat remis redacţiei.

Pacientul va fi transportat de la Bucureşti la Tîrgu-Mureş şi va fi asistat pe timpul zborului de o echipă medicală SMURD, misiunea fiind aprobată în urma solicitării subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat.

Echipajul aeronavei AN-26, din cadrul Flotilei 90 Transport Aerian, va fi condus de căpitan-comandorul Marian Crăciunoiu.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Felicitari lui Oprea si lui Arafat. Am mai citit ca cei doi au vrut sa puna bazele unor echipe SMURD si la armata. Iata ca au o colaborare pe cat de stransa pe atat de benefica.

    Iata ca pe langa marele succes pe care l-a avut Armata Romana in ceea ce priveste salvarea civililor romani din Libia, ministrul Oprea se implica cu la fel de multa omenie si responsabilitate si in salvarea vietii acestui biet copil. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si mult succes in aplicarea proiectelor viitoare acestui om care demonstreaza inca odata ca este aproape de romanii lui!!

    Bravo domnule Arafat, sunteti un exemplu pentru multi, ajutati atat de mult tara adoptiva. Felicitari si lui Oprea care nu intarziat sa ia o decizie foarte importanta. Felicitari tuturor pentru efortul de a salva viata unui copilas.

    Nu este prima oara cand Oprea intervine in scopuri umanitare. Si anul trecut, la indundatii, s-a implicat foarte mult. Sa nu mai vorbim de colaborarea cu MAE prin care au scos multi romani din Libia. Si acum, cu micutul acesta. Faptele bune nu raman nerasplatite niciodata. Oprea este un bun crestin si Dumnezeu o sa-l ajute si pe el. Este un exemplu bun de urmat si de catre alti politicieni!!! Aviz amatorilor!!!

    Oprea de la Aparare a trimis aeronave in Libia sa ne recupereze compatriotii iar Bakonski de la MAE si-a asumat succesurile. Urat din parte lui!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb