MINISTRUL MEDIULUI:  Este foarte important ca în anii următori să creştem suprafaţa împădurită a ţării

F.D.
Miscellanea / 7 martie 2020

Este foarte important ca în anii următori să creştem suprafaţa împădurită a ţării

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a participat, sâmbătă, la lansarea campaniei "România plantează pentru mâine", în Parcul Natural Văcăreşti, afirmând că este foarte important să crească suprafaţa împădurită a ţării şi prin această campanie bucureştenilor le va fi oferită o "oază verde într-un oraş foarte poluat".

Costel Alexe a afirmat că statul român pune la dispoziţia autorităţilor locale şi organizaţiilor neguvernamentale 53 de milioane de puieţi care să fie plantaţi în toată ţara. Acestora li se adaugă mulţi alţii, din sponsorizări.

"Ieri am dat startul campaniei de împădurire, astăzi suntem în Parcul Natural Văcăreşti, unde pe lângă cei 53 de milioane de puieţi pe care îi pune statul român la dispoziţia autorităţilor locale şi ONG, aş vrea să mulţumesc şi OMV pentru aceşti 1,5 milioane de puieţi pe care îi vor planta în ţara noastră în următorii trei ani, în acest an, ei alăturându-se campaniei cu 500.000 de puieţi pe 100 de hectare. Este foarte important să facem această campanie de împădurire şi în anii următori să creştem suprafaţa împădurită a ţării", a declarat Alexe.

Întrebat dacă nu cumva este ilegal să aibă loc acţiuni de plantare într-un parc natural, Costel Alexe a afirmat că există toate avizele necesare, conform legii.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Va felicit !

    Se va vedea avantajul peste zeci de ani 

    Dar va fi fff important pt romania 

    Nu s au gandit pana acum 

    Pe ei i au interesat avantajele imediate , binenteles ale lor

    Mai multe , multe paduri va rog , romania are un relief ideal pt impaduriri , mai ales pe pasuni pe care nu paste nimeni 

    1. DA , E MINUNAT DE BINE !!! DE BINE , PENTRU UNII !!! MARII BANDITI , OCROTITI DIN SPATE , DE POLITIE , PRIMARI , PADURARI , etc , ABIA ASTEAPTA SA-SI ASCUTA DRUJBELE , PESTE CATIVA ANI , CAND ACESTI COPACEI , OR SA FIE BUNI DE TAIAT !!! NU MAI POT EI , DE LEGE , SI DE NELEGE !!! LEGEA E FACUTA PENTRU SARACI !!! SI , SA NU UITAM CA , ROMANIA E IMPARTITA IN SMECHERI , SI FRAIERI !!! FRAIERII , PLATESC PUIETII , AI CARA , SAPA GROPI , AI PLANTEAZA , AI UDA , SI , PESTE NISTE ANI , APAR PE FURIS , SMECHERII , CARE ADUC DUPA EI , MUNCITORI , UTILAJE , DRUJBE , etc , SI FARA SA-I VADA , S-AU SA-I AUDA NIMENI , AU MULTA GRIJE SA PUNA LA PAMANT PADURI INTREGI , BAGANDU-SI IN BUZUNARE , MILIOANE SI MILIOANE DE LEI !!! AM MAI ZIS EU : SMECHERI , SI FRAIERI !!! N-AR PUTEA FACE LUCRURILE ASTEA , DACA N-AR FI OCROTITI PERMANENT , DE INSTITUTIILE COMUNISTE , ALE STATULUI ROMAN !!! SE STIE PESTE TOT , CA ROMANIA ESTE UNA DIN CELE MAI CORUPTE TARI DIN LUME !!! PRIN URMARE , CE SA MAI VORBIM ??? NE AUDE CINEVA ???

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb