Ministrul Mediului susţine o conferinţă de presă referitoare la extinderea Reţelei Naţionale de Monitorizare a Calităţii Aerului

A.B
Politică / 7 iulie 2020

Ministrul Mediului susţine o conferinţă de presă referitoare la extinderea Reţelei Naţionale de Monitorizare a Calităţii Aerului

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, susţine, marţi, o conferinţă de presă care va avea ca temă proiectul de extindere a Reţelei Naţionale de Monitorizare a Calităţii Aerului, conform Agerpres.

Potrivit datelor din luna februarie a acestui an, Reţeaua Naţională de Monitorizare a Calităţii Aerului pe care o deţine Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor avea 148 de staţii, pe întreg teritoriul României.

Pe data de 30 aprilie 2020, Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) a publicat Hotărârea privind condamnarea României pentru nerespectarea Directivei 2008/50/CE a Parlamentului European şi a Consiliului privind calitatea aerului înconjurător şi un aer mai curat pentru Europa. Documentul se referă la depăşiri ale limitelor maxime admise pentru PM10, în Bucureşti, în perioada 2007 - 2016, dar şi la problemele pe care le înregistrează ţara noastră în procesul de combatere a poluării.

Particulele în suspensie (PM10) provin în special de la emisiile poluante generate de industrie, trafic şi încălzirea locuinţelor. Acestea pot provoca astm, afecţiuni cardiovasculare, cancer pulmonar şi deces prematur. Valoarea zilnică admisă de PM10 pentru protecţia sănătăţii umane este de 50 micrograme/mc, în timp ce valoarea limită anuală este de 40 micrograme/mc.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Ticalosia dusa la un alt nivel. Un derbedeu spilcuit , la costume Armani din cine stie ce loje masonica perfect capabil sa transforme orice functie politica intr-o ghioaga cu care sa-si loveasca victimele politice. AnaPauker in varianta secolului XXI.Din nefericire acest prototip se multiplica cu mare repeziciune ca un veritabil virus de Moldova. Sper sa nu ajungem la o epidemie la nivelul tarii.

    tocmai a anuntat ca platim amenda daca hranim ursii oare sa respiram avem voie ce sa spun traiasca pcr

    draga dle mediu (ocru)

    cu padurile cum mai stai?

    stai si te uiti cum sunt defrisate si te miri ca se fura in continuare sau tii de sase? 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb