MIO conduce piaţa dispozitivelor GPS din Europa Centrală şi de Est

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 august 2008

Cele mai noi date ale Raportului Canalys plasează Mio Technology pe prima poziţie pe piaţa dispozitivelor GPS din Europa Centrală şi de Est. Mio Technology a încheiat al doilea trimestru al anului 2008 cu rezultate record - peste 35% din piaţa dispozitivelor GPS, compania asigurându-şi poziţia de leader în Europa Centrală şi de Est. Mio Technology deţine de asemenea o poziţie importantă în regiune pe piaţa dispozitivelor PDA (Personal Digital Asistent), cu o cotă de piaţă de 82%.

"Compania noastră este relativ tânără, existând pe piaţă din 2002. O cotă de piaţă de peste 35% pe un segment atât de competitiv în regiune reprezintă un rezultat excepţional, şi în acelaşi timp dovada puterii brandului nostru. Rezultatele obţinute ne permit să alocăm o parte mai mare a veniturilor pentru cheltuieli referitoare la creşterea calităţii serviciilor, precum: actualizarea gratuită a hărţilor sau un call-center dotat cu tehnologie modernă," a declarat Anna Janas, Senior Brand manager al Mio Technology pentru Europa Centrală şi de Est.

Despre Mio Technology Corporation

Mio Technology proiectează şi lansează pe piaţă produse ce permit utilizatorilor să profite de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondată în mai 2002 şi desfăşoară operaţiuni pe pieţele din Taiwan, China, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio Technology are peste 1.500 de angajaţi în întreaga lume şi îşi distribuie produsele în mai mult de 47 de ţări. Compania oferă o serie largă de dispozitive mobile de navigaţie, printre care dispozitive de navigaţie auto şi telefoane mobile cu funcţii PDA şi GPS, toate proiectate pentru a permite utilizatorilor explorarea lumii. În prezent, Mio Technology este leaderul vânzărilor de dispozitive GPS pentru Europa Centrală şi de Est şi al treilea vânzător ca mărime la nivel global.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb