MIPE: Tichetele sociale de 250 de lei pentru alimente se încarcă începând de astăzi

F.D.
Miscellanea / 16 februarie

MIPE: Tichetele sociale de 250 de lei pentru alimente se încarcă începând de astăzi

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene începe, astăzi, alimentarea tichetelor sociale pentru alimente în valoare de 250 de lei pentru beneficiarii măsurii "Sprijin material pentru anumite categorii de persoane defavorizate în perioada 2024-2027", conform unui comunicat de presă al instituţiei.

Potrivit sursei citate, încărcarea cardurilor va avea loc pe tot parcursul săptămânii viitoare, etapizat: în prima parte a săptămânii aproximativ 1,6 milioane de beneficiari vor primi sprijinul pe carduri, urmând ca aproximativ 1 milion de persoane să primească sprijinul în cea de-a doua parte a săptămânii. Concomitent, se vor distribui 90 de mii de carduri pentru noii beneficiari eligibili, care vor ajunge la aceştia prin Poşta Română.

Prima categorie de persoane pentru care se face alimentarea suporturilor electronice sunt pensionarii sistemului public de pensii, pensionarii aflaţi în evidenţa caselor de pensii sectoriale şi beneficiarii de drepturi acordate în baza legilor cu caracter special, plătite de casele teritoriale de pensii/casele de pensii sectoriale, ale căror venituri lunare realizate sunt mai mici sau egale cu 2.000 lei. Menţionăm faptul că MIPE a decis încărcarea cardurilor pe măsură ce eligibilitatea categoriilor se încheie, pentru ca beneficiarii să primească acest sprijin din partea Guvernului cât mai rapid.

"Amintim faptul că, începând cu acest an, persoanele vulnerabile cu venituri nete mai mici de 2.000 lei vor beneficia de cardurile sociale pentru alimente şi mese calde în valoare de 250 lei, o dată la două luni. Anterior, au beneficiat de acest sprijin persoanele cu venituri nete mai mici de 1.700 lei. Majorarea plafonului a fost propusă MIPE, iar tot din acest an, aceleaşi categorii de persoane vulnerabile vor beneficia, de 2 ori pe an, de pachete cu alimente", se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Pai de astazi sau de saptamana viitoare ???

    Hotarati-va ! 

    1. sunt bune si sapta viitoare, stai chill.

      Cred ca de saptamana viitoare. Dupa ce Becali a facut in stilul sau o gluma despre patronul Rapidului,imediat COLORATII din GIULESTI au trecut la INSULTE care mai de care mai SCARBOASE la adresa lui BECALI. Asa ca azi,o sa le spun si eu niste zvonuri care circula prin TARG. Pentru suporterii GIULESTENI,TICHETELE de HRANA,vor fi date lui SUCU,care o sa mai adauge si el o mica suma pentru ei. Deasemenea SUCU,a HOTARAT,ca sub Posdul Grand sa construiasca o PARCARE pentru CARUTE si un GRAJD de CAI,intrucat Fortele de Ordine au declarat ca daca nu face acest lucru,majoritatea spectatorilor care vin la stadion cu atelajele nu vor mai putea sa intre la meci,intrucat blocheaza circulatia.MAGARII,nu vor beneficia de acel confort intrucat ei,se parcheaza in TRIBUNE. Seful galeriei de la rapid,a declarat ca in urma DECLARATIILOR lui DORINEL MUNTEANU,acesstuia nu i se v-a face nici o plangere,intrucat,DORINEL,inte ntiona sa aduca ca PROBA cativa COLORATI,care umplu tribunele din GIULESTI. Ce ziceti RAPIDISTILOR,VA PLACE.!

    Pai de astazi sau de saptamana viitoare ???

    Hotarati-va ! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb