Mircea Govor va fi eliberat din arest şi plasat sub control judiciar

Ioana Dogaru
Anticorupţie / 18 ianuarie 2016

Actualizare 19:53

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis definitiv astăzi eliberarea din arest preventiv a vicepreşedintelui CJ Satu Mare, Mircea Govor, urmând ca acesta să fie cercetat în libertate sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de mai multe fapte de şantaj, transmit surse din presă.

Instanţa supremă a respins contestaţia DNA şi a menţinut decizia de vineri, prin care un alt complet de la ICCJ a respins cererea DNA de prelungire a măsurii arestului preventiv în cazul lui Mircea Govor.

Decizia de astăzi a instanţei este definitivă.

Pe timpul cât se află sub control judiciar, Govor trebuie să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte la Poliţia municipiului Satu Mare, conform programului de supraveghere; să nu depăşească limita teritorială a României; să nu se apropie de persoanele vătămate sau de membrii familiei acestora, de alţi participanţi la comiterea infracţiunilor, de martori ori experţi şi să nu comunice cu acestea direct sau indirect, pe nicio cale.

(S.A.)

---------

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie judecă luni contestaţia DNA la decizia instanţei de a nu mai prelungi măsura arestului preventiv în cazul vicepreşedintelui CJ Satu Mare, Mircea Govor, în dosarul în care acesta este acuzat de mai multe fapte de şantaj, transmite Agerpres.

Pe 15 ianuarie, instanţa supremă a respins cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv în cazul lui Mircea Govor, aminteşte Agerpres. Judecătorii au dispus ca acesta să fie eliberat sub control judiciar, însă procurorii au contestat decizia, informează sursa citată.

Mircea Govor a fost arestat preventiv pe 23 decembrie 2015, fiind acuzat de DNA de mai multe fapte de şantaj şi folosirea influenţei de către o persoană care deţine o funcţie de conducere în cadrul unui partid politic în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb