MIRON SMĂRĂNDACHE, SENATOR PSD BACĂU: ''Promisiunile premierului privind autostrăzile în Moldova, o ghiduşie de proporţii''

G.U.
Politică / 21 septembrie 2020

''Promisiunile premierului privind autostrăzile în Moldova, o ghiduşie de proporţii''

Senatorul PSD Bacău, Miron Smărăndache, a declarat astăzi, într-un comunicat, că promisiunile făcute de prim-ministrul Ludovic Orban, potrivit cărora Guvernul va construi, în următorii zece ani, trei autostrăzi care vor străbate Moldova, nu sunt reale, conform Agerpres.

"Aflat în vizită electorală în judeţul Neamţ, premierul a lansat o nouă ghiduşie mincinoasă de proporţii, afirmând că prin judeţele Moldovei vor trece nu mai puţin de trei autostrăzi în următorii zece ani! Este clar că dacă Ludovic Orban va mai merge prin 3 - 4 judeţe din Moldova, va ajunge să promită că va construi de urgenţă între 10 şi 20 de autostrăzi! Indiscutabil, băcăuanii şi românii nu pot pune preţ pe ceea ce spune Orban, deoarece el nu mai este acum prim-ministru, ci doar un agent de propagandă electorală în campania liberalilor. Consider că a promite nejustificat marea cu sarea şi a le spune oamenilor poveşti de adormit copiii, aşa cum face şeful 'guvernului meu', este o dovadă de cinism şi de batjocură la adresa românilor. Nu ai cum să afirmi că vei umple România de autostrăzi fictive, mai ceva ca o pânză de păianjen, în condiţiile în care, până acum, nu numai că nu ai făcut nimic, ba chiar te-ai opus acestor investiţii, din postura de ministru al Transporturilor", a declarat Miron Smărăndache.

Senatorul PSD a adăugat că locuitorii din judeţul Bacău trebuie să ştie că doar PSD s-a implicat pentru realizarea centurii ocolitoare a municipiului Bacău, parte a acesteia fiind deja deschisă circulaţiei, precum şi pentru realizarea Autostrăzii A13 Bacău-Braşov.

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, duminică, în Neamţ, că în maxim 10 ani, regiunea de nord-est va avea trei autostrăzi: autostrada Bucureşti - Siret, Autostrada Târgu Mureş - Tîrgu Neamţ - Iaşi - Ungheni şi Autostrada Bacău - Braşov.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ghidusie mare și promisiunea lui Bode și madam Turcan cs este asigurată finanțarea și că se va realiza centura ocolitoare Sibiu Sud, respectiv centura ocolitoare a municipiului Mediaș.

    Cum s-ar zice: lovitură sub centură!. Se penalizeaza, nu? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb