Mirus Group devine chiriaşul Globalworth în România

G.U.
Companii / 25 august 2021

Mirus Group devine chiriaşul Globalworth în România

Mirus, grup internaţional specializat în consultanţă multidisciplinară, devine chiriaşul Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală şi de Est şi liderul pieţei de birouri în România, informează compania într-un comunicat de presă remis redacţiei. Suprafaţa tranzacţionată se ridică la 700 de metri pătraţi şi a fost intermediată de Cushman & Wakefield Echinox în clădirea Green Court C, pentru o perioadă de 5 ani de zile.

Cei 60 de angajaţi ai grupului Mirus (care include companiile Mirus, Lexington, Tax Representation şi Nexia CRG) îşi vor desfăşura activitatea în clădirea Globalworth începând cu luna octombrie 2021 şi vor dispune de beneficiile celei mai mari comunităţi de business din ţară: Globalworth District.

Dezvoltat după cele mai noi tendinţe de pe piaţa de birouri, proiectul Green Court este certificat LEED Gold şi asigură un nivel ridicat de calitate, confort şi un spaţiu eficient energetic. Amplasat în cea mai dinamică zonă a oraşului, Floreasca-Barbu Văcărescu, la 5 minute de mers pe jos de metrou, clădirea are acces către o curte interioară relaxantă. În contextul pandemic, astfel de caracteristici au devenit tot mai importante în procesul de închiriere.

"Starea de bine a angajaţilor, precum şi siguranţa acestora au devenit elemente-cheie în negocierile tranzacţiilor post-pandemice. Ne bucurăm că o companie renumită la nivel global se alătură comunităţii noastre de business şi apreciază eforturile continue pe care le depunem. Green Court este un spaţiu inovativ, plin de culoare, în care ideile noi prind contur şi creativitatea îşi face uşor loc. Îi urăm bun venit echipei Mirus şi suntem convinşi că acesta va fi un parteneriat pe care îl vom consolida de la un an la altul. Îi dorim multe proiecte de succes la noi acasă şi îi mulţumim pentru încrederea oferită", a spus Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth România.

Potrivit comunicatului, tendinţa de întoarcere la birou este deja resimţită în piaţa din România, ca un semn de revenire la normalul de dinaintea pandemiei. Tot mai mulţi parteneri de business Globalworth spun că a lucra de acasă nu poate fi o soluţie pe termen lung, deoarece angajaţilor le este greu să îşi delimiteze viaţa personală de cea profesională, lipsindu-le interacţiunea cu colegii.

"Fiecare relocare a însemnat o nouă etapă în dezvoltarea firmei noastre şi ne bucurăm să fim în cea mai mare comunitate de business din ţară, Globalworth District. Pentru noi este foarte important să construim parteneriate cu organizaţii ale căror valori şi leadership le împărtăşim şi le regăsim în cultura firmei noastre.

Noul birou va avea multiple facilităţi şi săli de conferinţe, precum şi un design care să creeze un mediu de lucru funcţional şi relaxant. Amplasarea şi proximitatea mijloacelor de transport, dar şi a birourilor a numeroşi clienţi şi parteneri ai noştri, reprezintă avantaje esenţiale pentru noi", a adăugat Raluca Ţuţu, Partener, Tax Services, Mirus Group.

Potrivit sursei citate, în luna iulie, Globaworth a lansat campania OFFICE RENAISSANCE pentru a marca întoarcerea chiriaşilor în clădirile de birou din portofoliu. Inspirată de direcţia artistică pe care investitorul mereu a urmat-o, campania subliniază mesajul de întâmpinare al Grupului către persoanele care lucrează fizic sau vizitează proprietăţile Globalworth. Din ce în ce mai multe companii se alătură celei mai mari comunităţi de business din România, Globalworth District, şi au anunţat intenţia de a reveni fizic la birou. Decizia lor a fost susţinută de convingerea că un mediu de lucru sănătos şi sigur creşte productivitatea, încurajează creativitatea, inovaţia şi promovează o cultură corporativă coerentă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb