Mokka BNPL a încheiat parteneriate cu Office Shoes şi Mi-Home Xiaomi

A.F.
Companii / 5 februarie

Mokka BNPL a încheiat parteneriate cu Office Shoes şi Mi-Home Xiaomi

Mokka, liderul în furnizarea de servicii BNPL (Buy Now, Pay Later/Cumperi acum, plăteşti mai târziu) din Europa Centrală şi de Est, a încheiat parteneriate cu încă doi retaileri online de top pe plan regional şi mondial: Office Shoes şi Mi-Home Xiaomi, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, cu o reţea de 180 de magazine fizice şi online dezvoltată în 9 ţări (România, Cehia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Croaţia, Bosnia şi Herţehovina, Serbia şi Muntenegru), Office Shoes oferă clienţilor săi posibilitatea să achite cumpărăturile cu Mokka BNPL în rate egale, personalizate după preferinţe, de la la 3 la 12 de luni, cu zero avans pentru produsele cumpărate şi dobândă 0 la plata în termen de 30 de zile.

Aceeaşi facilitate este prezentă încă de la finalul anului trecut şi în oferta Mi-Home, magazin online al companiei Xiaomi, furnizor de tehnologie de top şi al patrulea cel mai mare brand de smartphone-uri la nivel global, prezent în peste 80 de ţări.

Doar cu telefonul şi cartea de identitate şi în mai puţin de două minute, clienţii celor doi retaileri pot să achiziţioneze produsele dorite cu Mokka BNPL. Alternativă de plată convenabila şi flexibilă, Mokka permite utilizatorilor să opteze între mai multe variante de rambursare, să-şi personalizeze ratele şi data scadentă în funcţie de interesele personale. De asemenea, pot opta pentru schimbarea datei scadente şi adaptarea graficului de rambursare în funcţie de bugetul personal sau pot transfera fonduri în contul personal. Cu comision 0% pentru rambursarea în termen de o lună, utilizatorii Mokka achită doar 1,3%/lună indiferent pentru ce altă schemă optează, de la 3 la 24 de luni.

"Ne bucurăm că portofoliul Mokka s-a îmbogăţit cu clienţi cu anvergura pe care o au Xiaomi şi Office Shoes, care activează atât la nivel regional, cât şi global. Observăm că Buy Now, Pay Later evoluează pentru a deveni mai mult decât o simplă alternativă de plată. Există tendinţa tot mai puternică de a se transforma într-o soluţie practică, esenţială, care ajută la gestionarea finanţelor personale", spune Alexandru Balaci, CEO Mokka România.

De altfel, principalul beneficiu pe care îl experimentează utilizatorii Mokka şi care a convins mai ales segmentul de populaţie foarte activă de până la 45 de ani (Gen Z şi Millennials), nativi digital este oportunitatea de a achiziţiona bunuri fără să-şi facă griji cum le vor achita, pentru că finanţarea Mokka este accesibilă, iar planul de rambursare este hotărât de clienţi. Astfel, se poate profita din plin de sezoanele de reduceri din magazinele fizice sau online, iar în perioadele cu presiune financiară mai mare, Mokka BNPL transformă shoppingul într-o experienţă mult mai relaxantă.

"Digitalizarea aduce schimbări profunde în toate aspectele vieţii noastre. În ce priveşte sectorul financiar, dezvoltarea rapidă a tehnologiei aduce inovaţii care vin atât în sprijinul clienţilor magazinelor, cât şi al retailerilor. Aceştia se confruntă deja cu necesitatea de a integra BNPL pentru a îmbunătăţi experienţele clienţilor şi pentru a stimula vânzările. Tendinţele actuale arată că BNPL remodelează obiceiurile de cumpărare ale consumatorilor şi are un impact semnificativ în decizia de achiziţie. Prin urmare, am convingerea că introducerea acestei metode de plată amânată va fi integrată în strategia de dezvoltare a magazinelor fizice sau online", mai spune Alexandru Balaci. Studiile interne efectuate de Mokka indică faptul că utilizatorii tind să cumpere mai multe produse şi de calitate superioară când recurg la serviciul de plată amânată, stimuland valoarea coşului mediu şi rata de conversie.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb