MOL - Cel mai puternic trimestru din ultimii trei ani

F.B.
Companii / 31 octombrie 2018

MOL - Cel mai puternic trimestru din ultimii trei ani

Grupul MOL a anunţat rezultatele financiare pentru trimestrul al treilea al anului 2018. Datorită creşterii substanţiale a rezultatelor operaţionale (Clean CCS EBITDA) în trimestrul al treilea, rezultatul EBITDA pe primele nouă luni ale anului a depăşit 2 miliarde USD, se arată într-un comunicat remis astăzi Redacţiei noastre.

Rezultatul operaţional (Clean CCS EBITDA) a crescut cu 23%, ajungând la 708 milioane USD în trimestrul al treilea, fiind aproape de atingerea ţintei actualizate pentru 2018 (2,4 miliarde USD).

Profitul net s-a ridicat la 323 milioane în trimestrul al treilea, ajungând la un total de 835 milioane pe primele nouă luni ale anului 2018

Contribuţia segmentului Upstream a înregistrat un salt de 70% faţă de anul trecut, în timp ce segmentul Consumer Services a încheiat trimestrul al treilea cu rezultate record de 147 milioane, cu 11% mai mult faţă de anul precedent.

Producţia zilnică medie de hidrocarburi a scăzut foarte puţin în trimestrul al treilea şi s-a situat la 108.300 barili echivalent petrol pe zi (bpe), în condiţiile în care creşterea producţiei în perimetrul Catcher din Marea Britanie a compensat în mare parte evoluţiile anuale obişnuite.

Odată cu accelerarea puternică a implementării conceptului non-fuel, numărul staţiilor de servicii în care a fost introdus conceptul Fresh Corner a crescut la 606, de la 363 cu un an în urmă.

Segmentul Gas Midstream a înregistrat un rezultat EBITDA de 25 milioane USD în trimestrul al treilea, situându-se sub nivelul anului trecut din cauza scăderii volumelor şi creşterii costului energiei.

Zsolt Hernadi, Chairman-CEO, a comentat rezultatele: "Rezultatele foarte solide raportate pe trimestrul al treilea ne vor permite să atingem cu uşurinţă sau să depăşim ţinta orientativă de 2,4 miliarde USD stabilită pentru rezultatele operaţionale CCS EBITDA în 2018, reuşind totodată să continuăm procesul de transformare strategică a companiei".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb