MONICA LEWINSKY:  "Ruşinea se ţine de tine ca smoala"

Diana Mihu
Internaţional / 12 noiembrie 2016

Monica Lewinsky (Sursă foto: Facebook)

Monica Lewinsky (Sursă foto: Facebook)

Monica Lewinsky, care a avut o relaţie amoroasă cu Bill Clinton, vorbeşte despre scandalul sexual în care a fost implicată. Au trecut 18 ani de zile de atunci, însă Monica Lewinsky nu a putut să scape de "fantoma" aventurii lor, care o bântuie şi acum. "Ruşinea se ţine de tine ca smoala", a declarat ea, într-un interviu publica de The Guardian, citat de ştiripesurse.ro.

Femeia de afaceri povesteşte că şi acum oamenii o mai acuză pentru cele întâmplate şi o privesc cu ochi răi. Când s-a mutat în Londra, în 2005, trecuseră deja şapte ani de la cele întâmplate. Totuşi, aventura cu Bill Clinton era "prezentă" şi la momentul acela în gândurile celor din jurul ei, atunci când o vedeau. Aflată într-un bar, o femeie britanică, despre care credea că i-ar putea deveni prietenă, i-a spus un lucru foarte ciudat. "A spus dintr-odată că ştie oameni foarte puternici şi că nu ar fi trebuit să vin în Londra, pentru că nu sunt dorită acolo", a povestit ea.

Stresul provocat de întregul scandal a făcut-o pe Monica Lewinsky să se gândească chiar şi la suicid, însă, din fericire, nu a ajuns niciodată să recurgă la acest gest. "Cred că unii tineri nu văd suicidul ca pe un sfârşit, ci ca pe o resetare", a mai declarat. Totuşi, criticile adresate ei o afectau enorm. "Orice greşeli am făcut, am fost arătată cu degetul de mulţi oameni - de o grămadă de feministe care aveau voci răsunătoare. Simţeam că fiecare strat din pielea şi identitatea mea au fost sfâşiate de pe mine în '89 şi "99", a susţinut ea.

În anii de după întreaga tevatură declanşată, Monica Lewisnky a încercat cu disperare să fugă de trecutul ei, însă fără succes. În cele din urmă, a decis să se împace cu cele întâmplate, aşa că în anul 2014, la 16 ani după scandal, a vorbit pentru prima oară despre acea perioadă din viaţa ei. "Dacă tot sunt blocată cu trecutul meu, contează pentru mine să îi dau un sens", a mai declarat ea.

Înainte să facă totul public, o prietenă i-a scris o felicitare plină de semnificaţie pentru Monica Lewinsky, pe care scria "Şi a venit ziua când riscul de a rămâne strânsă într-un boboc era mai dureros decât riscul pe care şi l-a asumat să înflorească".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Probabil ca banii primiti in urma dezvaluirilor i-au mai "indulcit" existenta, curva, n-ai ce sa-i faci!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb