Murali Store: Cererea pentru vopsele decorative a crescut cu 25%, în perioada mai-iulie

D.R.
Miscellanea / 18 iulie 2023

Murali Store: Cererea pentru vopsele decorative a crescut cu 25%, în perioada mai-iulie

Cererea pentru vopsele decorative premium a crescut cu până la 25% în perioada mai-iulie faţă de lunile din iarnă şi continuă să crească în tot sezonul estival, perioada preferată a românilor pentru renovarea locuinţei, informează un comunicat de presă, remis astăzi.

Astfel, bugetele pentru amenajarea locuinţelor variază între 10.000 euro şi 20.000 euro, potrivit Murali Store, importatorul oficial al vopselelor premium Benjamin Moore în România şi unul dintre cei mai mari distribuitori de vopsele de pe piaţa locală.În acest context, pe fondul cererii mari pentru vopsele decorative premium, piaţa de profil va creşte cu 30% în perioda mai-septembrie, conform estimărilor Murali Store.

"Sezonul estival este şi sezonul renovărilor şi al amenajărilor interioare, fiind cea mai aglomerată perioadă din an privind proiectele de aplicare a vopselelor. În ciuda scumpirilor materialelor de construcţii, vopsele şi finisaje, interesul pentru produse şi soluţii de amenajare interioară şi decorarea locuinţei este în prezent la cel mai mare nivel din ultimii ani, piaţa de lux cunoscând o nouă etapă de dezvoltare. În cadrul Murali Store, cele mai vândute produse în sezonul estival sunt vopsele premium Benjamin Moore, cele mai exclusiviste vopsele din lume, pentru care cererea a crescut cu 25% în primele luni din vară faţă de lunile din iarnă. Per total, vom vedea o creştere accentuată atât al nivelul business-ului nostru, cât şi pe piaţă, nu doar în sezonul de vară, ci pe întreg anul 2023", declară Adriana Dobriceanu, co-fondator Murali Store.

Astfel, bugetele românilor pornesc de la 3.000 euro, pentru renovarea şi aplicarea vopselelor într-un apartament cu o suprafaţă medie, de 70 mp, şi ajung la 20.000 euro pentru amenajarea interioară şi exterioară a unei case, cu o suprafaţă de peste 120 mp.

"Cele mai multe cereri pentru vopsele decorative şi consultanţă în amenajarea locuinţelor vin din Bucureşti-Ilfov, Timişoara, Cluj, Iaşi şi Constanţa, iar o parte importantă dintre clienţi, aproximativ 60%, îşi stabilesc concediu special pentru renovarea locuinţelor. În această perioadă, valoarea medie a comenzii creşte până la 5.000 euro, iar printre cele mai căutate vopselele decorative, vopselele lavabile şi vopselele ecologice, pe primul loc aflându-se cele de la Benjamin Moore, urmate de cele italieneşti de la Valpaint şi Cebos", adaugă Adriana Dobriceanu, co-fondator Murali Store.

Murali Store a înregistrat o cifră de afaceri de 2,6 milioane de euro în 2022, în creştere cu 10% faţă de anul anterior. Pentru 2023, compania estimează că va depăşi cifra de 3 milioane de euro, din care aproape jumătate va fi generată de produsele brandului american Benjamin Moore, liderul mondial pe segmentul vopselelor exclusiviste.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb