MURARU, DESPRE CAMPANIA DE VACCINARE: "Este incorect să se creeze falsa impresie că în acest moment totul este secretizat"

A.P.
Politică / 10 martie 2021

"Este incorect să se creeze falsa impresie că în acest moment totul este secretizat"

Deputatul PNL Alexandru Muraru susţine că interpretările bazate pe informaţii distorsionate privind campania de vaccinare pot crea neîncredere, el adăugând că "este incorect să se creeze falsa impresie că în acest moment totul este secretizat", potrivit News.

Alexandru Muraru, membru în comisia parlamentară pentru exercitarea controlului asupra activităţii SRI, afirmă că discuţia iscată în jurul subiectului privind publicarea listei tuturor centrelor de vaccinare de către Ministerul Sănătăţii, precum şi a numărului de cetăţeni vaccinaţi pe fiecare judeţ, trebuie purtată responsabil, pentru a nu afecta campania de vaccinare.

"Cetăţenii au tot dreptul să afle informaţii privind pandemia şi campania de vaccinare. Important este ca aceste informaţii să fie veridice tocmai pentru a sprijini efortul naţional de vaccinare. Altfel, interpretările bazate pe informaţii distorsionate pot crea un sentiment general de neîncredere în eforturile Guvernului de a combate cea mai mare criză sanitară din ultimii 50 de ani", consideră deputatul PNL Alexandru Muraru.

El arată că există situaţii în care personalul în activitate din cadrul instituţiilor din sistemul naţional de apărare naţională, ordine publică, securitate naţională este programat la un anumit centru, la care este programat şi personalul din domeniul salubrităţii şi deşeurilor sau personalul din domeniul învăţământului şi că "nu e nimic secret sau conspirativ".

"Dacă sunt centre speciale, aşa cum avem pentru personalul didactic, bunăoară, acestea există pentru acele categorii de angajaţi în domeniul public de care depinde în mare măsură siguranţa noastră. Asigurarea serviciilor de intervenţie rapidă este esenţială. Nimăni nu i-ar plăcea să sune la 112 pentru a alerta în privinţa unui incendiu şi să i se răspundă că nu există suficient personal pentru că sunt plecaţi la vaccin, răspândiţi prin centre din zone limitrofe", susţine deputatul liberal, citat de News.

Alexandru Muraru mai spune că, în privinţa campaniei de vaccinare, "este incorect să se creeze falsa impresie că în acest moment totul este secretizat".

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Lasa vrajeala asta de 2 bani cu "falsa impresie", bai Muratura securistoida, caci tot ce legat de vaccinarea asta criminala facuta pe cobaii romani este o mistificare totala dublata de secretizare! Pana la urma, singura concluzie valabila ce ramane este ca, doar prostii, ignorantii si spalatii pe creier se vaccineaza, iar consecintele acestei alegeri nefaste pt ei vor fi cumplite!

    1. si din pacate efectele se vor arata doar peste catvia ani

      sa vezi atunci cate persoane vor fi imuno deficitare, cat se vor stramba de dureri de rinichi, etc!

      cine nu are cap va suporta consecintele! 

      Bineinteles! Asta am afirmat si eu de-atatea ori, pe acest site!

    Sforăituri într-o falsă discuție, legata de o falsă problemă, că se vor duce oamenii simpli să spioneze ce agenți SRI se vaccinează in diverse locații secrete și vor vinde lista și pozele Moscovei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb