Muzeul Astra - donaţii şi locuri de muncă pentru ucraineni

Muzeul Astra - donaţii şi locuri de muncă pentru ucraineni

O.D.
Ziarul BURSA #Miscellanea #Adevărul - prima victimă / 1 martie 2022

Muzeul Astra - donaţii şi locuri de muncă pentru ucraineni

Fiecare gest de ajutor reprezintă un pas pe drumul spre normalitate. Muzeul Astra din Sibiu a lansat un demers special pentru refugiaţii din Ucraina.

Ciprian Ştefan, Manager General al muzeului, a detaliat acţiunile: "Prin programele noastre de valorizare a patrimoniului material şi imaterial, putem, în condiţiile legii, să asigurăm 5 locuri de muncă pentru refugiaţii din Ucraina, mai ales pentru cei care au lucrat în sectorul cultural. Vom gândi alături de aceştia un program cultural menit să comunice valorile culturii tradiţionale din Carpaţii Europei şi vom reconstrui împreună o gospodărie de hahol (vechii ucraineni) din Delta Dunării. Vrem ca acest demers să fie simbolul păcii, al bunei vecinătăţii şi al speranţei de mai bine! Precizăm că putem asigura cazarea la Cabana Hostel Diana, unitate de cazare a Muzeului Astra situată în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Aşa vom arăta că unitatea noastră, a fiinţelor umane, învinge orice tentativă de distrugere a valorilor comune. Rugăm pe această cale ca toţi cei implicaţi în a ajuta refugiaţii să ne ajute cu informaţii şi să transmită mai departe propunerea noastră. Precizez că Asociaţia «Telea Bologa» funcţionează ca entitate suport a Muzeului Astra, iar astfel, în condiţiile legii, vom pune la dispoziţie şi un cont pentru donaţii financiare. De asemenea, punem la dispoziţia celor care vor să ajute cu donaţii în haine şi încălţăminte pentru toate vârstele, produse alimentare neperisabile, produse de igienă personală (adulţi şi copii) sau alte obiecte utile/ necesare, un spaţiu aferent de la intrarea numărul 3 din Muzeul Astra, la Hostel Diana. Totodată vom asigura transportul acestor donaţii acolo unde nevoia este mai mare. (...) Europa trece printr-o criză şi toţi trebuie să luptăm ca ea să fie anihilată, iar noi ca instituţie de cultură, venim în întâmpinarea ei cu un arsenal imbatabil. E datoria noastră să arătăm că răul tot timpul este învins cu arma păcii, a iubirii de aproape şi că prin cultură unim popoare! Doamne ajută!".

Iniţiative similare sunt pregătite şi de alte instituţii de cultură din ţara noastră, care doresc să angajeze refugiaţi din Ucraina.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb