NBC: "Hezbollah va intra în război dacă Hamas este complet distrus de Israel"

T.B.
Internaţional / 13 noiembrie 2023

NBC: "Hezbollah va intra în război dacă Hamas este complet distrus de Israel"

Hezbollah va intra pe deplin în război cu Israelul dacă Hamas este complet distrus în Fâşia Gaza, a declarat luni un înalt oficial Hamas, informează nbcnews.

"Acum nu este momentul", a spus Ahmed Abdul Hadi, reprezentantul Hamas la Beirut, despre implicarea deplină a Hezbollah în luptele de peste graniţa Libanului cu Israelul, conform sursei menţionate. "Linia roşie pentru Hezbollah ar fi distrugerea completă a rezistenţei din Gaza", adaugă el, potrivit sursei.

Comentariile lui Hadi sunt primul indiciu clar din partea unui oficial Hamas cu privire la aşteptările grupului faţă de rolul partenerilor lor libanezi în luptele în curs, transmite sursa precizată.

În mai multe interviuri, mai mulţi oficiali Hezbollah au refuzat să ofere o "linie roşie" pentru implicarea lor sporită, subliniind în mod repetat că Hezbollah îşi va baza rolul pe acţiunile Israelului în Fâşia Gaza şi la graniţa cu Libanul. Într-un interviu de săptămâna trecută, comandantul secund al Hezbollah, Naim Qassem, a declarat pentru NBC News că, până acum, luptele lui Hezbollah au fost menite ca un factor de descurajare "de dragul reducerii presiunii asupra Gaza", transmite sursa citată.

La fel ca Hamas, Hezbollah este susţinut de Iran şi desemnat ca organizaţie teroristă de Statele Unite şi Israel, relatează nbcnews. A pierdut cel puţin 73 de luptători, conform sursei.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Exact asa zic sovietici de scriu pe siteuri . Va vom distruge cu bombele nucleare .Va vom , va vom si iar va vom la nesfirsit . Parca asa zicea si cel ce a fost prins cindva ascuns intr-o groapa

    1. BATE-TE PESTE GURA .... CA NU STII CE VORBESTI !!! BOMBELE SI OGIVELE NUCLEARE ale '''''''' SOVIETICILOR ''''''''', E ADEVARAT CA SANT UN PIC MAI SLABE - CALITATIV DECAT CELE ALE AMERICANILOR .... INSA ..... LA CAPITOLUL ( CANTITATE ) ???? SANT MULT MAI MULTE DECAT ARSENALUL CAPITALISTILOR !!!!!!! CATE ???? PAI , NICI CEL MAI MARE SPIONAJ AMERICAN , BRITANICO - OCCIDENTAL si AL ALTORA ..... N-A REUSIT SA AFLE ''''''''' CATE .... ''''''''''' !!!!!!!!!! MULTI SPIONI S-AU STRECURAT IN MARILE STEPE SI TUNDRE ..... PREA PUTINI S-AU MAI INTORS VII , LA STAPANII LOR CAPITALISTI ..... FARA SA POATA OFERII ( PREA MULTE INDICATII !!! ) .... CE VREI ??? SPIONEZI ??? MERGI LA RISC !!! RISCUL ESTE ... PROPRIA LOR VIATA ..... TU ... CINSTITE ANONIM .... ROAGA-TE NEINCETAT , SI DA ACATISTE LA BISERICI !!! SA RAMANA PUTIN IN VIATA !!!!!!!!!!! DE CE ????? ASA TEMBEL CUM E ... EL .... ASIGURA 1 ECHILIBRU IN RUSIA si IN LUME .... FIINDCA NU MAI E SECURISTUL ALA HOTARAT SI NEINDUPLECAT DE DINAINTE !!!!!!!!!!! A DEVENIT 1 OM SOVAIELNIC si LIPSIT DE FANATISMUL ALA SOVIETIC , PE CARE AL CUNOSTEA TOATA OMENIREA ..... SA TE FEREASCA IADUL , SA DISPARA EL , SI SA-I IA LOCUL UNUL CA MEDVEDEEV s-au ALTUL CA EL ..... ASTA , CHIAR NU STIE MULTE !!!!!!!! E MULT MAI RAU , MAI FANATIC SI MAI TURBAT DECAT POATE FI PUTIN ........ CE ??? TE BUCURI CA SUA ARE VREO 6.000 de OGIVE NUCLEARE ??? S-AU 10.000 ??? S-AU 12.000 ????? RUSIA CRED CA ARE DE VREO 3 - 4 ORI MAI MULTE !!!!!!!!! SI AMERICANII , CU TOATA SEMETIA SI INGAMFAREA LOR DE '''''''''' JANDARM - MONDIAL ''''''''', CA ASTA SE CRED .... STIU SI EI , DESTUL DE BINE ASTA !!!!!!!!!!! DACA SE V-A FOLOSI METODA ASTA , RAR V-A MAI SUPRAVIETUI CINEVA PE ACEASTA PLANETA ...... ROMANIA , BUCURESTIUL ?????? O SA MURIM PRINTRE PRIMII ...... NU TREBUIE SA NE FACEM PREA MULTE GRIJI !!!!!!!!!! NICI TU , NU TREBUIE SA-TI FACI ..... SA NU CREZI CUMVA CA SPIONAJUL RUS NU OBSERVA CA ROMANIA A-SI TRAGE DE LA GURA , CA SA ALIMENTEZE CU DE TOATE , MONSTRUL DE LA KIEV ...........................

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb