NELU TĂTARU, DESPRE SITUAŢIA PANDEMICĂ DIN ROMÂNIA: "De această dată e ca în război - viaţă contra moarte"

J.P.
Miscellanea / 13 octombrie 2021

"De această dată e ca în război - viaţă contra moarte"

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătăţii, a transmis, marţi, că situaţia pandemică din România este una gravă, afirmând că ceea ce se întâmplă acum în ţara noastră seamănă cu un război - viaţă contra moarte, conform Agerpres.

''Nu mai avem timp să nu credem!'' - a fost mesajul transmis de Nelu Tătaru.

"Cu toţii suntem supuşi greşelii şi unii suntem neîncrezători, dar de această dată e ca în război...viaţă contra moarte! Şi dacă sunteţi dintre cei care încă mai au dubii, încercaţi să treceţi pe lângă un spital şi priviţi către Unitatea de Primiri Urgenţe. Majoritatea celor care ajung acolo sunt dintre cei vehemenţi, nevaccinaţi sau care îşi doresc să fie salvaţi, dar deja e prea târziu. Aşa arată realitatea zilelor noastre. Sunt colmatate toate spitalele. E ca pe front.... Se moare! Se întâmplă! Există mii de apeluri în aşteptare! Epuizare! Durere! Tragedii fără margini! Nu mai avem timp să nu credem! Alegeţi cu mintea pentru viaţa dumneavoastră, pentru familie, oameni dragi ... înainte să fie prea târziu. E foarte uşor să critici, să dezbini, să arunci cu noroi, să iei decizia să nu faci nimic. Aleg, ca medic, ca om, ca părinte, frate, ca simplu cetăţean, să spun ceea ce cred, să spun ceea ce văd şi să fac tot ceea ce pot pentru viaţă. Zilele devin din ce în ce mai negre, iar adevărul este unul dur", a scris pe Facebook Tătaru, consilier onorific al prim-ministrului.

Marţi, au fost raportate 442 de decese în rândul persoanelor infectate cu SARS-CoV-2 şi 16.743 de cazuri noi de persoane cu COVID-19.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Toti ministrii Sanatatii din pandemie, la inchisoare! Pentru tunurile date! Pentru propaganda de razboi folosita! Imagini precum NoVaxxii atacand convoaiele cu produse alimentare, igienice, pentru ca au fost izolati de guverne demente, vor deveni frecvente! Televiziuni cu ”Mihaela” (comicsuri de pe vremea lui Ceasca), 10 minute pe zi, plus ”Slava vaccinului”! Unii au iubit vremea ultima a lui Ceasca! Vor sa o repuna in functiune! O lustratie (punere pe Net a statutului de informator SECU) trebuie sa existe! Nu se mai poate cu acesti securisti de carton! Dupa comunism, capitalism de cumetrie plus Nazism Mondial! Teoria lui Darwin pare să fie valabila! PS: spitalele au fost blocate, de aceea nu sunt locuri (nu a spus Nick Dannie ca s-a terminat pandemia si a inchis spitalul lui Firea? Plus ca nu sunt medicamente)... Unii cred ca imaginile din spitale au devenit groaznice acum. dar si inainte, un muribund de cancer, cu burta umflata, cu fata verde, de abia respira, un mort de inima statea in salon alaturi de pacientii in situatie grava, la morga erau transportati pacientii morti! E ceva nou? Tine de medicina nedezvoltata! Spuneau ei ca vor continua spitalele regionale nefacute de PSDisti, dar nu le-au facut nici ei, le-au inchis! Totul pentru bani, pentru ei, nu pentru pacienti! Ar trebui reportaj si de la ATI cancer sau boli de inima, diabet! E la fel, daca nu mai grav! Si ei se sufoca sau sunt anihilati cu morfina! Pentru impartialitate! 

    celelalte razboaie cu bolnavi de cancer , de inima si atatea boli nu le vedeti , pe astia cu nasul infundat ii vedeti atat , pentru ca sifonati milioane de euro si decontati mii de euro pe cap de bolnav pentru un paracetamol , si transferati milioane din banul public la spitale private bagate in sistem covid .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb