NELU TĂTARU: "Se pare că vrem să facem o pandemie din 5-6 valuri"

G.B
Miscellanea / 13 octombrie 2021

Nelu Tătaru

Nelu Tătaru

Nelu Tătaru, fost ministru al sănătăţii şi actual consilier al premierului pe probleme de sănătate, spune că pandemia de coronavirus ar putea avea şi un val cinci în România dacă rata de vaccinare continuă să rămână scăzută - "O pandemie are un an jumătate-doi şi ţine 3-4 valuri. S-ar părea că noi vrem să facem o pandemie din 5-6 valuri". Tătaru a mai spus că valuri de infectări vor fi până ce se va ajunge la o imunitate de "măcar 70%" în populaţie, fie prin vaccinare fie prin trecerea prin boală, potrivit Digi24.

"Cred că ar trebui să înţelegem că este un moment în care luăm o decizie - dacă această pandemie se termină sau vom trece un val patru cu foarte multe victime şi vom aştepta un val cinci.

Societatea românească nu este o locomotivă electrică, la nivel de percepţie încă suntem o locomotivă cu aburi, trebuie să punem încontinuu cărbuni. La noi campania de promovare s-a oprit la un moment dat, am crezut că lumea a înţeles şi va fi o aglomeraţie la vaccinare cum nu s-a văzut. N-a fost aşa. A fost un 2020 spre sfârşit în care toată lumea întreba "da' când vine vaccinul, când vine vaccinul?", liste de aşteptare, acele categorii speciale care urmau să facă primele vaccinuri, strigătele "nu treceţi peste rând!", vaccinări până în aprilie-mai, iar apoi s-a terminat.

S-a terminat fiindcă, din punctul meu de vedere, nu am fost destul de insistenţi pe o campanie de vaccinare, n-am fost destul de insistenţi să spunem că pandemia nu s-a terminat. Cel puţin patru valuri există, eu repetam acest lucru din 2020. O pandemie are un an jumătate-doi şi ţine 3-4 valuri. S-ar părea că noi vrem să facem o pandemie din 5-6 valuri.

Cred că la un moment dat şi autorităţile au intrat în acelaşi joc al populaţiei, că s-a terminat. Nu s-a terminat. S-a terminat fiecare val în parte din care dacă n-am învăţat câte ceva, să ştim că n-o să fim pregătiţi nici la următorul. Trăim momentele în care n-am fost pregătiţi nici de valul trei, nici de valul patru. Vă asigur că dacă noi nu conştientizăm acum, nu vom fi pregătiţi nici de valul cinci.

Urmează un val până vom fi toţi imunizaţi, măcar 70%. Imunizarea se face prin vaccinare sau prin boală. Majoritatea dintre noi am ales să facem prin boală această imunizare. Avem o populaţie receptivă de 50%, să zicem, nevaccinaţi şi netrecuţi prin boală. Acea populaţie este pepiniera din care se nasc cazuri şi cazurile grave", a spus Nelu Tătaru la Digi24.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Israelienii se pregatesc deja de valul 5 si sunt 90% vaccinati.Urmeaza valul 5 la primavara si 6 in toamna 2022.Si tot asa.

    1. vor fi N valuri

      si e normal sa fie asa.... covid19 o sa devina o raceala de 2 lei vechi .... din aia gen care dureaza 2-3 zile- dar asta doar dupa imunizarea naturala a unui procent semnificativ din populatie (exact ce facem acum in valurile 4 si poate 5 ... oricum valurile 1,2,3 au imunizat o buna parte din societate) ...  

      nu suntem departe de finalul asa zisei pandemii.  

      Nu mai ascultati minciunile de la televiziunile cumparate sa isterizeze oamenii sa se injecteze cu toxine !

    sai explice cineva acestui prost notoriu ca virusii din familia Corona au ca si gazda atat omul cat si animalele - inclusiv sars-cov-2 a fost detectat la cerbi, pisici , caini , etc... (am vazut asta intr-un documentat la cnn)

    deci: putem sa facm noi vaccinarea pana la 100% ....toti... toata tara! ca oricum virusul existand in rezervorul animal va trece la om oricand si oriunde!  

    Solutia e sa ne obisnuim cu el, sa ne bazam pe imunitatea naturala si se va transforma intr-o raceala usoara de 2-3 zile si gata!  

    Alternativa (dorita de corupta Big Pharma) e sa ne injectam ca nebunii la fiecare 2 luni ca sa nu... racim! :) si eventual sa facem avc, miocardita, infarct si altele de gen.  

    Nu, mersi, eu prefer intalnirea cu virusul.... da imunitate de minim 17 ani! Gratis! Fara injectii moderna sau pfizer sa se ingrase golanii !  

    1. Ma,mai,la toate te pricepi.Schimba-ti nickname-ul in Mafalda ! Du-te-ntr-un spital sa-i vezi pe aia de la ATI cum se "obisnuiesc" cu virusul.Adevarul este ca esti un semisfertodoct Un om destept stie ca nu se pot face afirmatii nici pro nici contra vaccinarii .Este inca prea devreme sa stim ce si cum.Asteptam si-om vedea.Pana atunci citim si ne minunam !!!

      Va pupa groparii si preotii ptr inteligenta ce o aveti!! 92% din decedatii unei zile sunt fara vaccin! Se fac 2 de zile si tot visati cum va trece de la sine.

      Big pharma... Mincinosilor, ca nu cumarati niciodata vren medicament! Mancare cumparati? Bautura? La astea cand umpleti carucioarele cum este, nu ii faceti bogati pe producatori? 

      Voi va spuneti parerile desi sunteti primii care alergati la doctor cand vi se 'umple' ficatul cu bautura. Nu meritati tratament medical asa cum din vina voastra nu se mai poate trata nimeni in spitale!  

      Desigur niciunul nu ati merge voluntar la Dsp sau in spital sa ajuti! Asa cum nu ati favut nimic ptr niciun semen...  

    daca cei care au planuit si intretinut aceasta isterie nu vor primi ce merita , atunci totul este in zadar , ba mai mult ,pot sa mai produca una , daca asta nu are efect .

    DRAGI ROMANI ADEVĂRUL A ÎNVINS. 281_0.NU AU FOST EI LA BUTOANE. DRAGI ROMANII SA NU I CREDEȚI PE ACESTI SATANIȘTI, TRĂDĂTORI DE TARA, CRIMINALII ÎN SERIE DE LA GUVERNARE. CA SA FIE ȚINUȚI ÎN FUNCȚII SA U VÂNDUT GRATIS CA NIȘTE CURVE CE SUNT LA GAY DE LA BRUXELLES . LE STAU ÎN GENUNCHI ȘI LE SUGI PULELE. SUNT DISPERAȚI. AU PRIMIT ÎN PLIC CA ÎN 3 ANI DE ZILE ȘI JUMĂTATE TREBUIE FĂCUTE 7 OTRAVURI ALE LUI ANTICRIST. AU FOST 2 URMEAZĂ A3 A ȘI MAI SUNT ÎNCĂ 4.ASA ESTE CUM VAM SPUS. NU VEDEȚI CE DISPERAȚI SUNT. NU ȘTIE CUM SA MAI MINTA ȘI SA PROMOVEZE OTRAVURILE LUI ANTICRIST. ACEST PORC HIDOS, ALCOOLIST O IA ÎNAINTE CA VINE VALUL5 VALUL 6.STITI CUM NEO SUGEA FETITA STEARPA DE LA COTROCENI, TRĂDĂTORUL DE TARA, CRIMINALUL ÎN SERIE, BIN LADEN DE LA COLECTIV, W. C. UL PUBLIC AL GAY LOR DE LA BRUXELLES, TRAFICANTUL DE COPII CĂLCĂTORUL PESTE CADAVRE CA VREAU GUVERNUL MEU ELTON JOH(IN ANUS) DE ROMÂNIA VACCINAȚI VA ȘI VOM TRECE LA NORMALITATE. CARE NORMALITATE. DE CE NU A AJUTAT PRIMUL VACCIN, DE CE NU A AJUTAT AL DOILEA VACCIN. DE CE NU AJUTA AL TRECEREA. BRAVO VOUĂ ȘI FELICITĂRI CA NU VA VACCINAȚI. 281_0 A CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU NOI ROMANII AM ÎNVINS BALAURI. HA, HA, HA, GHINION. PE CAPUL SATANIȘTILOR. FOCUL IADULUI ÎN VECI II AȘTEAPTĂ ȘI SCRISNIREADINTILOR DINȚILOR. BUCURAȚI-VĂ CA DE PE PĂMÂNT SE TĂVĂLESC ÎN CHINURI. 281_0.

    1. Acest individ , numit gresit medic , asta numai medic nu mai e acum , are ordin clar . Vaccinarea tuturor fiintelor vii din Romania . Altceva nu mai stie , vede , si insistenta cu care iasa in fata si repeta la nesfarsit acelasi lucru ara cat de presat de imprejurari este. Poate ca il santajeaza cu dosare din timpul starii de urgenta poate a fost si cumparat probabil de B-Ph. Acelasi tipar ca peste tot unde injectarea este scop in sine . Cumparare de influenta tipic corporatista(stanista-BPh) cu santajare . Este clar ca nu mai are nici un discernamant . Patefon de vaccinare . Clar

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb