NEMULŢUMIT DE IMPOZITELE DIN ROMÂNIA, Ilie Năstase vrea să emigreze în Singapore

F.A.
Miscellanea / 10 ianuarie 2014

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, ieri, la un post de televiziune, că este nemulţumit de taxele şi impozitele pe care trebuie să le plătească în ţara noastră, aşa că intenţionează să emigreze în Singapore şi să îşi schimbe cetăţenia, adăugând că fiscalitatea autohtonă este prea ridicată în comparaţie cu nivelul de trai şi calitatea serviciilor oferite contribuabililor.

Domnia sa a spus: "Nu-mi convine să muncesc degeaba pentru cineva care nu spune ce face cu banul pe care-l ia de la mine. (...) Sunt supărat pentru că sunt taxele foarte mari. Pentru mine nu ar fi atât de mari, dar pentru ceilalţi este foarte greu să trăiască în condiţiile astea. E un semn de protest al meu şi nu ştiu dacă noi putem să sensibilizăm pe cineva în România, pe problema aceasta. Ar trebui să vină mai mulţi oameni cu nume din România, poate şi din alte ţări să ni se alăture. Nu e normal ce se întâmplă".

Ilie Năstase a precizat că a fost inspirit, în acest sens, de gestul actorului francez Gérard Depardieu, care, în 2012, s-a mutat în Belgia şi şi-a luat cetăţenia rusă, renunţând la cea franceză, în semn de protest faţă de creşterea impozitelor pentru cetăţenii bogaţi.

"M-a inspirat cazul lui Gerard Depardieu, suntem foarte buni prieteni, însă nu am discutat despre treaba lui, cu plecarea din Franţa. Eu nu am intenţie să-mi iau paşaport din Rusia, pentru că nici nu-mi stă bine, nici nu vreau aşa ceva. Doar am făcut să sensibilizez lumea", a încheiat fostul tenisman, care va merge Singapore pentru un turneu demonstrativ.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Multumim marelui campion pentru pozitia luata si adevarul spus !

    Taxele si impozitele sunt foarte mari in comparatie cu veniturile majoritatii populatiei iar toti acesti bani dispar in malaxorul de furat pus la punct de clasa politica corupta din Romania ! 

    Hotia sugruma Romania ! 

    1. intreadevar clasa politica, mai bine zis otia lor si dorinya de a deveni mari "afaceristi" sau mari"mosieri" peste noapte furand, inseland sau mintind si manipuland adevarul costa foarte mult, prea mult pt. noi. nu prea ne mai permitem luxul sa detinem un aparat de opresiune folosit de clasa conducatoare!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb