NEPI extinde City Park Mall Constanţa cu un multiplex Cinema City 4Dx

Elena Deacu
Companii #Imobiliare / 17 martie 2015

NEPI extinde City Park Mall Constanţa cu un multiplex Cinema City 4Dx

Fondul sud-african de investiţii NEPI (New Europe Property Investments) a început lucrările la extensia mall-ului City Park Mall Constanţa, care va include un cinematograf 4Dx şi o sală de fitness World Class.

Planul de extensie se va desfăşura în două etape, în luna iunie fiind programată deschiderea skylevel-ului cu multiplexul Cinema City şi restaurante. Autorizaţiile pentru demararea etapei a doua de dezvoltare au fost obţinute, iar noua aripă este deja în lucru. Termenul stabilit pentru deschiderea acesteia este luna decembrie a acestui an.

În luna iunie, punctul de atracţie al centrului comercial City Park Mall Constanţa va fi reprezentat de multiplex-ul dezvoltat de Cinema City. Noul cinema va dispune de 10 săli digitale performante, dintre care o sală echipată cu tehnologia 4Dx. Această tehnologie permite activarea tuturor celor 5 simţuri cu ajutorul scaunelor hi-tech mobile şi a efectelor speciale sincronizate cu acţiunea de pe ecran. În timpul vizionării unui film 2D sau 3D, spectatorii vor simţi din plin vântul, ceaţa, fulgerele, baloanele de săpun, ploaia şi mirosurile.

Multiplexul Cinema City va avea o suprafaţă aproximativă de 2.400 mp şi va putea găzdui în jur de 1.700 de spectatori în acelaşi timp. Pe acelaşi nivel cu multiplexul, va fi amenajată o zonă de restaurante cu specific internaţional şi fast-food-uri care va veni în completarea zonei de food court existente.

Din decembrie, cu ocazia finalizării celei de a doua etape de dezvoltare, constănţenii vor avea la dispoziţie mai multe branduri internaţionale de fashion, majoritatea parteneri NEPI prezenţi şi în celelalte mall-uri din ţară. De asemenea, vizitatorii se vor putea antrena într-o nouă sală de fitness World Class.

Din portofoliul NEPI mai fac parte Mall Promenada, Vulcan Value Center, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. Pe 23 aprilie 2015, NEPI va inaugura cel mai nou mall din Bucureşti, in apropierea Arenei Naţionale, care promite vizitatorilor săi o experienţă unică de cumpărături şi petrecere a timpului liber. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb