NEPI: Primăria Capitalei ar trebui să ţină cont de dezvoltarea imobiliară din zona Floreasca-Barbu Văcărescu

A.G.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 18 mai 2016

Mall Promenada se va extinde

Primăria Capitalei şi primăriile sectoarelor 1 şi 2 ar trebui să stabilească un plan de dezvoltare pentru zona Floreasca-Barbu Văcărescu, pentru ca dezvoltatorii imobiliari să-şi poată definitiva şi pune în practică proiectele din aceste zone, a declarat, ieri, Lori Collin, leasing manager al dezvoltatorului de proiecte imobiliare NEPI.

"Primăria generală şi primăriile de sector trebuie să ţină pasul cu realităţile. Zona se dezvoltă şi nu ne mai putem juca de-a «faceţi voi şi apoi venim şi noi să vedem ce se întâmplă». Toţi dezvoltatorii de aici avem de câştigat, dar avem şi de pierdut dacă acestei zone i se va întâmpla ceea ce s-a întâmplat în 2008 în Pipera, unde nu erau borduri, iar angajaţii de la Coca-Cola mergeau 20 de minute pe caldarâm", a susţinut reprezentanta NEPI, potrivit Agerpres.

Ea a acuzat "neseriozitatea" şi "incoerenţa" din partea statului şi a arătat că aşteaptă ca lucrurile să se aşeze după alegerile locale din această vară.

"Este o bătaie de joc să nu se stabilească un plan bun, rău, dar cu care să se plece la drum. Sper ca aceste alegeri să aducă o coerenţă, o stabilitate, să se plece pe un plan. De câte ori mergem la primărie, discutăm cu alţi oameni. După ce facem o prezentare, la sfârşitul discuţiei respectiva comisie ne spune «Mulţumim de prezentare, dar noi de mâine nu mai suntem». Este vorba de investiţii mari de 200-300 de milioane de euro", a mai spus Lori Collin.

Pe de altă parte, potrivit acesteia, NEPI are în continuare apetit pentru noi investiţii, deşi la fel de importantă este valorificarea activelor existente.

"Construim o clădire de birouri cu 4.000 de metri pătraţi pe etaj. Se cere acest lucru. De asemenea, Mall Promenada se va extinde, întrucât, în acest moment, zona de restaurante se sufocă. Vor fi zilnic 25.000 de angajaţi care vor dori să ia prânzul acolo după ce vor fi puse pe piaţă clădirile de birouri care se dezvoltă acum. De asemenea, vom finaliza în iulie o clădire mică, dar extrem de elegantă, de 8.000 de metri pătraţi, foarte bine dotată din punct de vedere tehnic, în zona Aviatorilor", a adăugat Lori Collin.

"Ne uităm şi în afara României, în Serbia, Slovacia, Cehia, pentru a ne consolida poziţia din aceste ţări", a continuat ea.

În opinia sa, chiriile pentru birouri vor fi în uşoară creştere, iar tendinţa este de semnare a unor contracte de închiriere pe termen lung.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb