ZIARUL BURSA

18 mai 2016
Ediţia din 18.09.2024
Dragne-a fost Zgonea, cât a tăcut

Dragne-a fost Zgonea, cât a tăcut

MAKEEditorial / 18 mai 2016

MAKE

Smucit de stângul de Liviu Dragnea, de dreptul de Călin Popescu Tăriceanu şi îmbrâncit din spate de Traian Băsescu, Valeriu Zgonea s-a încleştat de braţele fotoliului de preşedinte al Camerei Deputaţilor, din care nu se lasă smuls, deşi a fost dat afară din PSD şi toată lumea este atrasă de acest spectacol, cu toate că ăsta nu-i decât actul al doilea al show-ului, unde actul întâi a fost cu mult mai important.

Zgonea?

Zgonea nu este important.

Despre Zgonea probabil că se poate spune orice, că ar avea dosare penale, că ar fi la fel de corupt ca oricare alt politician, că n-are caracter, că e SRI-st, mason, distrugător de PSD, braţul ascuns al DNA, mă rog, orice şi acest orice deja a fost spus de unul şi de altul - ce-aţi fi vrut, ca Zgonea să fie vreun înger în politică, de vreme ce a ajuns preşedinte executiv în PSD?!

Nu, Zgonea nu este ceva care să merite vreo atenţie specială.

Serviciul a transmis 115 note vizând infecţiile din spitale şi doar 4 despre Hexi Pharma

COMISIA PARLAMENTARĂ DE CONTROL A SRI: Serviciul a transmis 115 note vizând infecţiile din spitale şi doar 4 despre Hexi Pharma

C.P.Companii / 18 mai 2016

Comisia parlamentară pentru controlul Serviciului Român de Informaţii (SRI) a analizat documentele oficiale transmise de SRI privind criza din sănătate şi a constatat că între anii 2011 - 2016 instituţia a pus la dispoziţia factorilor de decizie de la nivel central 115 documente de informare despre infecţiile intraspitaliceşti, unele dintre acestea vizând şi acţiuni ale unor societăţi comerciale, inclusiv ale Hexi Pharma, potrivit unui comunicat de presă trimis redacţiei.

Anca Dragu

MINISTRUL FINANŢELOR: Încasările la buget în aprilie, mai mari cu 3% faţă de program

S.A.Macroeconomie / 18 mai 2016

Actualizare 18:09 Anca Dragu: "Pe primele patru luni am avut solicitări duble de finanţare pe «Prima Casă» faţă de ultimii ani"

Ministrul Finanţelor Publice a afirmat astăzi că s-a decis suplimentarea plafonului de garanţii pentru 2016 destinat programului "Prima Casă" cu 500 de milioane de lei, deoarece s-a dublat numărul de solicitări de finanţare în primele patru luni ale anului.

-----------

Anca Dragu, ministrul Finanţelor Publice, a afirmat astăzi, într-o conferinţă de presă la sediul Guvernului, că încasările la buget în luna aprilie sunt mai mari cu 3% faţă de programul asumat.

Incendiu într-o clădire de birouri din Bucureşti

Andrei StanMiscellanea / 18 mai 2016

Actualizare 18:10 Şapte persoane au fost intoxicate cu fum, iar una a fost dusă la Spitalul Elias

----------

Un incendiu s-a produs într-o clădire de birouri din Bucureşti, din apropierea podului Basarab, iar 60 de persoane au fost evacuate, informează Digi 24.

Lucian Isar

Consiliul Concurenţei şi antecedentele BNR

L.B.Bănci-Asigurări / 18 mai 2016

BNR nu este la prima intervenţie de concentrare a acţiunilor anumitor bănci şi nici la prima încercare de interferenţă cu o anchetă a Consiliului Concurenţei.

Exerciţiul de la darea în plată a fost mai vizibil. Antrenamentul a fost efectuat în mai multe situaţii din istoria recentă, a scris Lucian Isar pe blogul său.

DEŞI ASF A CONSIDERAT CĂ OPERAŢIUNEA ESTE DE NATURĂ A PREJUDICIA ACŢIONARII Consolidarea valorii nominale la Confecţii Vaslui a fost aprobată

ADINA ARDELEANUPiaţa de Capital / 18 mai 2016

Asociaţia Investitorilor pe Piaţa de Capital (AIPC) se arată nemulţumită de reacţia slabă a Autorităţii de Supraveghere Finaciară (ASF) în cazul Confecţii Vaslui SA (simbol COVB), în contextul în care acţionarii companiei au aprobat consolidarea valorii nominale a acţiunilor, deşi Autoritatea considerase că operaţiunea este de natură a prejudicia acţionarii.

Ludovic Orban, trimis în judecată

Ludovic Orban, trimis în judecată

Politică / 18 mai 2016

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus ieri trimiterea în judecată, sub control judiciar, a lui Ludovic Orban, deputat în Parlamentul României, iar la data faptei având funcţia de prim-vicepreşedinte al unui partid politic, pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite.

Reţelele de traficanţi au câştigat între 5 şi 6 miliarde de dolari, anul trecut

DE PE URMA MIGRANŢILOR ÎN EUROPA Reţelele de traficanţi au câştigat între 5 şi 6 miliarde de dolari, anul trecut

Internaţional / 18 mai 2016

Reţelele de traficanţi de persoane în Europa au câştigat între 5 şi 6 miliarde de dolari de pe urma valului de migraţie de anul trecut, ceea ce face din această activitate una dintre cele mai profitabile de crimă organizată, relevă un raport comun al agenţiilor de poliţie Europol şi Interpol, preluat de Reuters şi EFE, citate de Agerpres.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
MACRO NEWSLETTER 18 Mai 2016

MACRO NEWSLETTER 18 Mai 2016

Internaţional / 18 mai 2016

Activitatea în industria prelucrătoare din regiunea New York a înregistrat o contracţie neaşteptată în luna mai 2016, pe fondul scăderii comenzilor noi.

Au început lucrările de construcţie la gazoductul TAP

Companii / 18 mai 2016

Cinci state din Europa de Sud-Est au demarat ieri, în mod oficial, lucrările de construcţie la o conductă destinată să aducă gaze naturale din bazinul Caspic pe pieţele europene, în ideea de a reduce dependenţa Europei de Rusia, informează...

Votaţi..."noua clasă"

CORNEL CODIŢĂEditorial / 18 mai 2016

CORNEL CODIŢĂ

Lumea interesată de "soarta ţării" ar cam vrea să ştie, vorba cetăţeanului turmentat: eu, cu cine votez? Şi, unde să caute îndrumare şi sfat, omul, dacă nu la "intelectualitatea" care le ştie, nu-i aşa?, pe toate; mai ceva ca...

REVISTA PRESEI 18.05.2016

Willy HomnerRevista Presei / 18 mai 2016

ADEVARUL 

Şase luni de tehnocraţie: Ce a schimbat Guvernul Cioloş în viaţa politică românească

În primele şase luni de mandat, Guvernul Cioloş a fost măcinat de mai multe scandaluri, care s-au lăsat cu demiterea a patru miniştri, a dezvoltat o...

Dragnea was just like Zgonea, while he was keeping quiet

Dragnea was just like Zgonea, while he was keeping quiet

MAKE (translated by Cosmin Ghidoveanu)English Section / 18 mai 2016

With Liviu Dragnea pulling on his left arm, and with Călin Popescu Tăriceanu pulling on his right arm, and Traian Băsescu shoving him from behind, Valeriu Zgonea is clinging to the seat of president of the Senate, which he is unwilling to leave,...

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo