Nestle lansează "Joemix"

A.S.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 22 martie 2005

Compania Nestle România lansează pe piaţa dulciurilor Joemix - un produs cu o formă neconvenţională, o combinaţie inedită de ciocolată Nestle şi ingrediente crocante. Joemix intră pe segmentul "small bites" (gustări de ciocolată în format mic), mai puţin exploatat în România, care, conform, estimărilor Nestle, a cumulat în anul 2004 aproximativ 650 tone. Potrivit estimărilor companiei Nestle România, valoarea vînzărilor pe segmentul "small bites" a fost, anul trecut de 5,4 milioane de euro, dintr-un total de 150 de milioane de euro, cît a reprezentat în valoare piaţa dulciurilor din România. Prin lansarea produsului Joemix pe segmentul "small bites", compania Nestle România îşi propune să crească piaţa dulciurilor, care mai cuprinde tablete de ciocolată, napolitane batoane de ciocolată şi praline.

Pentru confecţionarea gamei Joemix, care presupune combinarea ingredientelor într-o formă ingenioasă, Nestle România a deschis o nouă linie tehnologică la fabrica sa din Timişoara.

Imaginea unui elefant cu aripi mirosind o floare şi "Lupul îşi schimbă părul, dar zgîrie rău" sînt sînt două dintre cele şase combinaţii inedite de imagini şi proverbe, prezente pe ambalajele Joemix. Sub sloganul "Gusturile nu se discută, se mixează", Joemix îi provoacă pe consumatori să privească mixurile neconvenţional şi să trimită propriile combinaţii de imagini şi de cuvinte, participînd la un concurs de creativitate. Joemix este o combimaţie de 65% ciocolată fină Nestle cu lapte, 10% foaie crocantă de napolitană Joe, la care se adaugă arahide bine prăjite şi/sau stafide.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb