Nestle Professional lansează un program pentru birouri, hoteluri, săli de conferinţe şi zone de agrement

V.R.
Ziarul BURSA #Companii / 14 iunie 2023

Ovidiu Tunaru, Business Executive Officer Nestle Professional regiunea de sud-est (stânga) şi Florin Dănilă, directorul general al Cumpăna.

Ovidiu Tunaru, Business Executive Officer Nestle Professional regiunea de sud-est (stânga) şi Florin Dănilă, directorul general al Cumpăna.

Programul are la bază Alianţa Globală pentru Cafea formată în 2018 între Nestle şi Starbucks Parteneriat Nestle Professional - Cumpăna pentru distribuţia de soluţii de cafea

estle Professional, divizia Nestle pentru consum în afara casei ce oferă soluţii personalizate de băuturi calde şi reci pe bază de cafea şi produse culinare, a lansat, pe segmentul cafelei premium, programul We Proudly Serve Starbucks®destinat birourilor, spitalelor, universităţilor, hotelurilor, sălilor de conferinţe şi zonelor de agrement din toată România.

Totodată, Nestle Professional a semnat un acord de parteneriat cu societatea Cumpăna pentru distribuţia de soluţii de cafea pentru consum în afara casei. Cumpăna este una dintre cele mai importante companii specializate în furnizarea de apă pentru angajaţii şi vizitatorii oricărui tip de companie.

Ovidiu Tunaru, Business Executive Officer Nestle Professional regiunea de sud-est, a declarat ieri, într-o întâlnire cu jurnaliştii: "Prin acest nou parteneriat ne propunem să ne creştem distribuţia cu soluţiile de cafea Nestle în birourile medii şi mari, oferind clienţilor un portofoliu complet de soluţii de cafea completat de soluţii de apă oferite de Cumpăna. Cafeaua şi apa reprezintă combinaţia de băuturi care nu trebuie să lipsească din niciun spaţiu de birou".

La rândul său, Florin Dănilă, directorul general al Cumpăna, a spus: "De-a lungul celor trei decenii de activitate, parteneriatul nostru cu Nestle Professional reafirmă încrederea pe care am câştigat-o de la clienţii noştri. Această nouă colaborare cu cea mai mare companie de alimente şi băuturi din lume ne permite să ne consolidăm poziţia de furnizor de soluţii de hidratare pentru locurile de muncă din România. Pachetul cuprinzător oferit de Cumpăna alături de Nestle Professional prin Programul de cafea We Proudly Serve Starbucks® transmite un mesaj clar întreprinderilor mijlocii şi mari: acum pot găsi soluţii de apă şi o experienţă de cafea premium într-un singur loc. Acest parteneriat ne permite să răspundem nevoilor diverse ale clienţilor noştri".

Programul de cafea We Proudly Serve Starbucks® are la bază Alianţa Globală pentru Cafea formată în 2018 între Nestle şi Starbucks, care îi asigură companiei Nestle dreptul de a comercializa, vinde şi distribui produse de cafea Starbucks prin canalele de acasă şi din afara casei, în afara magazinelor Starbucks.

Programul de cafea We Proudly Serve Starbucks™ oferă, în România, soluţii de cafea Starbucks premium pentru birouri, spitale, universităţi, hoteluri, săli de conferinţe şi zone de agrement. Clienţii au la dispoziţie o gamă largă de băuturi - de la cele clasice pe bază de espresso, gama de băuturi reci, până la băuturile sezoniere cunoscute din cafenelele Starbucks®.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb