Nestle România preia SOLGAR pentru a se extinde pe piaţa suplimentelor alimentare

G.D.
Companii / 10 aprilie 2023

Nestle România preia SOLGAR pentru a se extinde pe piaţa suplimentelor alimentare

Nestle Romania preia operaţiunile SOLGAR în extrem de dinamica şi atractiva categorie de suplimente alimentare, comercializând direct aceste produse pe piaţa locală, conform unui comunicat remis redacţiei. Această tranzacţie urmează finalizarea, în august 2021, a achiziţiei de către Nestle a mărcilor de bază ale companiei Bountiful, inclusiv Nature's Bounty, SOLGAR, Osteo Bi-Flex, Puritan's Pride, Ester-C şi Sundown.

Potrivit sursei citate, transferul include preluarea unui grup de angajaţi foarte specializaţi pentru a asigura continuitatea afacerii. Atât brandul SOLGAR, cât şi resursele umane dedicate afacerii SOLGAR vor fi integrate în organizaţia Nestle România, ca parte a diviziei Nestle Health Science. SOLGAR este lider pe piaţa mondială a suplimentelor alimentare.

"Această achiziţie reprezintă un pas important, în concordanţă cu atingerea scopului nostru: deblocăm puterea alimentelor pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii în toată lumea, astăzi şi pentru generaţiile viitoare. Achiziţia Solgar este o contribuţie importantă în ceea ce priveşte oportunităţile de creştere pentru compania noastră. Suplimentele alimentare reprezintă o piaţă extrem de atractivă în România, această achiziţie fiind o mare oportunitate pentru Nestle Health Science de a-şi creşte prezenţa pe piaţa locală, inclusiv prin preluarea unei echipe dedicate, care are expertiza necesară pentru a funcţiona cu succes într-o industrie specializată.", spune Alessandro Zanelli, Nestle Market Head South and Eastern Europe Market.

"Aşteptăm cu nerăbdare includerea acestei game de produse care vizează un stil de viaţă mai sănătos în portofoliul Nestle România. Acest lucru ne permite să ajungem la noi segmente de consumatori şi să oferim noi opţiuni clienţilor actuali ai celor două branduri, Nestle şi Solgar", spune Silvia Sticlea, Country Manager Nestle România.

Odată cu integrarea produselor SOLGAR în portofoliul său, Nestle România va câştiga o poziţie superioară pe piaţa suplimentelor alimentare şi se va adresa mai multor tipuri de consumatori cu produsele sale.

Martin Halbeis, şeful clusterului Nestle Health Science Europe, a menţionat: "Urăm cu mare bucurie bun venit echipei extinse Nestle Health Science prin achiziţia afacerii de distribuţie Solgar. Scopul nostru este de a îmbunătăţi vieţile consumatorilor, de la cei mai tineri la cei mai în vârstă, prin nutriţie bazată pe ştiinţă, expertiză şi inovaţie."

"Această categorie de nutriţie specializată a fost construită pe inovaţie şi dăruire de către oameni pasionaţi de puterea nutriţiei şi de ideea de a le permite oamenilor să trăiască o viaţă mai sănătoasă. Aşteptăm cu nerăbdare să continuăm să aducem aceste elemente în viaţa consumatorilor noştri din România", spune Mihai Iliescu-Zigmund, Business Development Manager, Nestle Health Science.

Nestle Health Science a achiziţionat Bountiful Company în 2021, care i-a asigurat poziţia de lider în industria de suplimente alimentare, categorie din care fac parte vitaminele, mineralele şi produsele pe bază de plante. Una dintre mărcile achiziţionate este SOLGAR. Fondată în 1947 în Lower Manhattan, New York, SOLGAR este dedicat calităţii, sănătăţii şi bunăstării. De-a lungul deceniilor, misiunea sa a rămas aceeaşi: să creeze cele mai bune suplimente alimentare în loturi mici, acest lucru fiind posibil doar prin cercetări neobosite şi folosind doar cele mai bune materii prime.

Produsele SOLGAR au fost distribuite în România din 2012 de către Isoplus, o companie fondată în 1986 în Grecia cu scopul de a le oferi consumatorilor greci suplimente alimentare naturale de înaltă calitate, oferind clienţilor şi comunităţii ştiinţifice cele mai bune servicii şi informaţii posibile. În 1992, Isoplus a început să coopereze cu compania americană de suplimente alimentare SOLGAR, un lider mondial în suplimente alimentare, devenind reprezentantul şi distribuitorul oficial al acestor produse pentru Grecia, iar mai târziu pentru alte ţări din regiune, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb