New Tech Consulting se extinde la nivel naţional

F.A.
Companii / 21 martie 2011

New Tech Consulting, compania românească de servicii şi consultanţă IT, a deschis prima subsidiară în oraşul Timişoara, arată un comunicat remis redacţiei.

Subsidiara NTECH Timişoara, parte a companiei New Tech Consulting, este operaţională începând cu luna martie 2011, şi este prima iniţiativă din planurile de extindere ale companiei.

Până la sfârşitul anului, compania îşi propune să mai deschidă alte două subsidiare în România, urmând ca în următorii doi ani să acopere toate cele opt regiuni de dezvoltare româneşti.

Activităţile companiei la nivel regional vor fi coordonate de Cristian Raiescu, Territory Manager, West Region, care declară: "Zona de vest a ţării are o importanţă deosebită pentru New Tech Consulting, în planul de extindere la nivel naţional şi regional. Este o zonă în care foarte multe firme au ajuns la o maturitate tehnologică, maturitate care presupune o necesitate de optimizare a proceselor şi securităţii IT. Dorim să oferim companiilor un parteneriat de durată, care să le ajute să optimizeze procesele de business. Împreună cu această optimizare, oferim firmelor şi soluţii de training, dorind ca până la finele anului să avem şi un centru de pregătire în Timişoara.

Propunerea pentru clienţii noştri, este de a-i ajuta să aibe cât mai mult timp, nu prin vânzarea de produse, ci prin soluţii care vor ajuta la creşterea business-ului.

Echipa din Timişoara va fi responsabilă pentru respectarea acestui principiu, oferind un plus de valoarea soluţiilor de IT".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb