NICOLAE CIUCĂ: ''Guvernul nu va aproba scăderea plafonului de încadrare a microîntreprinderilor la 500.000 de euro''

G.U.
Politică / 17 decembrie 2021

''Guvernul nu va aproba scăderea plafonului de încadrare a microîntreprinderilor la 500.000 de euro''

Guvernul nu va aproba iniţiativa prin care să se coboare, de la 1 ianuarie 2022, plafonul de încadrare a microîntreprinderilor de la un milion de euro la 500.000 de euro, ci va respecta prevederile Codului fiscal, a anunţat, astăzi, prim-ministrul Nicolae Ciucă, informează Agerpres.

"Pentru că am văzut o serie de dezbateri pe tema coborârii, începând cu 1 ianuarie 2022, a plafonului de încadrare, ca microîntreprindere, de la un milion de euro la 500.000 de euro, aş dori să clarific acest lucru. Guvernul nu va aproba o astfel de iniţiativă, antreprenorii români au nevoie de mediu predictibil şi prietenos pentru a-şi dezvolta şi consolida afacerile cinstit şi nu trebuie taxaţi suplimentar. Am discutat şi analizat. Vom respecta prevederile Codului fiscal", a declarat Nicolae Ciucă, la începutul şedinţei de Guvern.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Deci interesele sunt la cei intre 500K si 1mil.

    1. Si tu BRUTUS.? Domnule general,Nicolae Ciuca.Romanii,care simt romaneste sau bucurat atunci cand in fruntea Guvernului a ajuns un militar.Ei romanii,au crezut ca odata cu instalarea unui militar de cariera la Palatul Victoria,acesta , v-a introduce in conducerea treburilor Romaniei,DEMNITATEA,ONOAREA si DISCIPLINA,care a lipsit atat de mult Romaniei atunci cand Guvernul tarii,a fost condus de niste CIVILI,DESCREIERATI ca Orban si Catu.La prma incercare de a pastra DEMNITATEA Romaniei si Romanilor ati demonstrat ca Romanii sau inselat si nu sunteti mai bun decat inaintasii numiti mai sus.Incidentul in care a fost implicat un demnitar al statului roman si o TIGANCA Italianca,a demonstrat ca in fata Strainilor dumneavoastra ati facut SLUJ.Incidentul in siner,a fost intre doua persoane care nu a angajat Tara, dumneavoastra,ati facut imediat SLUJ in fata Strainilor.Chiar daca senatoarea Sosoaca ar fi gresit,diferendul trebuia rezolvat de Institutiile abilitate sa stabileasca adevarul.Odata cu CONDAMAMNAREA senatoarei de catre TRADATORUL IOHANNIS,care a cerut JUSTITIEI sa o ARDA pe RUG pe senatoare pentru ca si-a permis sa o dea afara din casa ei pe TIGANCA italiana,imediat,ati luat si dumneavoastra pozitia GHIOCELULUI si ati umilit si TARA si pe ROMANI,la cererea MACARONARULUI care este ambasador in Romania.Prin acest lucru,ati demonstrat ca si dumneavoastra sunteti in slujba STRAINILOR.Nu inteleg cum un MILITAR roman,pioate sa se lase influentat de PRESA TICALOSITA din Romania care numai interesele Romaniei si Romanilor nu le apara.Am vazut cat deOBRAZNICA a fost TIGANCA ITALIANA,insa nici cu TIGANII din PRESA di Romania nu imi este rusine,(mai sunt cativa jurnalisti si in Romania care inca simt romaneste).Daca nu ma credeti,cititi PRESA din Romania cand TOACA guvernul pe care il conduceti zi de zi.Acest lucru,nu s-a intamplat si pe timpul Guvernarii lui CATU,ca acesta a MITUIT PRESA cu bani grei ca sa ii fie prietena in detrimentul romanilor.Nu inteleg de ce toti acesti MAGI ai PRESEI care se pretin ANAL-isti,nu candideaza sa preia ei puterea si sa guverneze dupa gandirea lor,iar in Romania sa curga pe strazi numai lapte si miere.Asa ca domnule general,in loc de "ONOARE PATRIEI",ati adus pentru TARA "DEZONOAREA PATRIEI". SARBATORI FERICITE pentru STRAINII pe care ii aparati si INTUNECATE pentru Romanii pe care ii conduceti.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb