Nicolae Ciucă: "Aeroportul de la Iaşi a fost o asumare politică"

S.B.
Politică / 23 ianuarie

Nicolae Ciucă: "Aeroportul de la Iaşi a fost o asumare politică"

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi, la inaugurarea Terminalului 4 al Aeroportului Internaţional Iaşi, că Aeroportul de la Iaşi a fost o asumare politică iar pentru el, "este un model de angajament şi de responsabilitate al administraţiei locale, într-un oraş unde administraţia liberală şi-a făcut datoria", informează news.ro.

El a arătat că trebuie să vorbim şi despre modelul administraţiei liberale, la Iaşi, la Suceava, la Cluj, la Alba, la Sibiu.

"Unul dintre motivele pentru care suntem aici este că iată am fost şi suntem uniţi şi putem să facem lucruri şi iată că şi la Iaşi, prin prezenţa liderilor altor partide la acest eveniment, se demonstrează că mai presus de orice ambiţie politică este realizarea de obiective. Să trecem de la vom face la am făcut, acesta este un obiectiv care s-a realizat, care s-a înfăptuit, este adevărat cu nivelul de ambiţie al autorităţilor locale, cu sprijinul autorităţilor guvernamentale şi am înţeles mesajul domnului primar când a zis daţi-ne şi vom face. Domnule primar, vă dăm dacă vă asumaţi, vă dăm şi resurse, vă dăm şi sarcini, dumneavoastră să le faceţi", a spus Ciucă în discursul susţinut la evenimentul de inaugurare a terminalului Aeroportului din Iaşi.

Liderul PNL le-a transmis celor din administraţia locală că au reuşit într-un an de zile să finalizeze acest obiectiv.

"Pentru mine este un model de angajament şi de responsabilitate al administraţiei locale, suntem într-un oraş unde administraţia liberală şi-a făcut datoria şi trebuie să vorbim şi despre modelul administraţiei liberale. Vorbim la Iaşi, vorbim despre cea de la Suceava, vorbim despre cea de la Cluj, vorbim despre cea de la Oradea, despre cea de la Alba despre cea de la Sibiu. Vorbim de administraţiile liberale acolo unde, în urma mai multor evaluări, s-a demonstrat că reprezintă şi sunt încadrate în topul unui nivel de trai încadrat în partea superioară alistei la nivel European. Este absolut necesar pentru noi, indiferent de culoarea politică, să avem curajul să ieşim în faţa oamenilor şi să le spunem în mod deosebit ce putem face şi ce nu putem face, să recunoaştem când greşim şi să recunoaştem că împreună cu oamenii putem să facem ceea ce ne asumăm politic", a arătat Ciucă.

Preşedintele PNL a menţionat că Aeroportul de la Iaşi a fost o asumare politică.

Aţi spus că va scurta timpul de călătorie, că va creşte numărul de pasageri la 3,5 milioane, va facilita prezenţa unui număr mai mare şi mai diversificat al oamenilor de afaceri în zonă, conectivitate aceasta de la Iaşi spre Vest de la Iaşi spre Est. Aţi vorbit despre relevanţa pentru Republica Moldova, aţi vorbit despre faptul că orice loc de muncă în aeroport atrage de la sine sau dezvoltă un număr mai mare de locuri de muncă, aţi vorbit despre faptul că vom avea turişti mai mulţi", a subliniat Nicolae Ciucă.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Si in judetul Vaslui a fost primar liberal care a progresat multe proiecte care stagnau de zeci de ani ,inclusiv centura ocolitoare ,spital ,gradinite noi ,infrastructura . A reusit accesarea si plati prin fonduri europene ,extinderi retea de apa ,retea de gaz ,deci un om activ si tenace si care avea in jurul lui un intreg ecosistem liberal functional , necesar in an electoral . A plecat la PSD si cu tot cu anturajul politic pentru ca era blocat si placat sistematic de seful organizatiei judetene .Acum perspectivele la locale ale PNL sunt sumbre in acest judet . Dar chiar nu putea seful organizatiei judetene sa amane un pic rafuielile personale ,pina la alegeri ? Toate eforturile generalului se disipa din cauza lipsei de viziune si a conflictelor pe plan local

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb