Nicolae Ciucă: "În acest moment, se încearcă foarte mult ca în turul 2 să intre liderul PSD şi liderul AUR"

S.B.
Politică / 22 octombrie

Nicolae Ciucă: "În acest moment, se încearcă foarte mult ca în turul 2 să intre liderul PSD şi liderul AUR"

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi, despre transferarea de voturi de la PSD către partidul lui George Simion, AUR, acuzaţie lansată de liderul PNL Iaşi, Alexandru Muraru, că în acest moment, se încearcă foarte mult ca în turul 2 să intre liderul PSD şi liderul AUR, el precizând că este opţiunea şi dorinţa PSD, ştiind că doar în această formulă ar putea să câştige, informeaază news.ro.

El a precizat că este în momentul de faţă o evidenţă, ceea ce s-a forţat la nivelul deciziei CCR, prin eliminarea Dianei Şoşoacă din cursa pentru preşedinţie.

"Noi putem să vedem ceea ce s-a întâmplat după decizia Curţii Constituţionale de eliminare la masa verde a unui contracandidat pe linia de electorat a Partidului AUR. În acest moment, se încearcă foarte mult ca în turul 2 să intre liderul PSD şi liderul AUR. Este opţiunea şi dorinţa Partidului Social-Democrat, ştiind că doar în această formulă ar putea să câştige", a spus preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

"Din păcate, după toate cele ce vedem că s-a întâmplat şi în Republica Moldova, nu este doar dorinţa lor, este şi dorinţa Rusiei, motivul pentru care consider că cetăţenii României trebuie să fie cât se poate de atenţi la ceea ce ne dorim în continuare", a mai spus Ciucă.

Întrebat dacă are dovezi în acest sens, Ciucă a răspuns: "Este în momentul de faţă o evidenţă, ceea ce s-a forţat la nivelul deciziei CCR, ca atare mai mult nici nu cred că avem nevoie".

Întrebat ce informaţii are că ar exista ingerinţe străine şi în alegerile din România, aşa cum au existat în Republica Moldova, Ciucă a spus că au fost anchete de presă care au argumentat foarte bine ceea ce s-a întâmplat în Republica Moldova şi care au ilustrat foarte clar cum s-au cumpărat voturile celor care au fost îndemnaţi să voteze împotriva referendumului.

"Acest set de instrumente specifice războiului hibrid pe care Rusia le-a practicat în Republica Moldova le aplică oriunde are interes, în mod special în ţările din Europa de Est şi nu numai. S-a văzut că şi în celelalte ţări europene au avut loc astfel de acţiuni, motiv pentru care nu cred că ne mai trebuie alte argumente", a subliniat Nicolae Ciucă.

Liderul PNL Iaşi, Alexandru Muraru, a declarat marţi că există informaţii credibile că PSD va gira voturi către Simion la alegerile prezidenţiale din acest an, după modelul din anul 2000, când candidatul PRM a fost împins în turul al doilea pentru a facilita victoria lui Iliescu.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. si Elon Musk ce da 1 mil $ zilnic prin tragere la sorti la cei ce voteaza trump cum e? mita electorala e pe fata. oficializata. psd si-a platit deja alegatorii. toti pensionarii si bugetarii bine unsi inainte de alegeri cu mariri pensii si salarii, voteaza psd. cine plateste? noi toti prin inflatie.

    de-aia spera sa ajunga cu aur. au si toti asistatii sociali de pe la sate, si masinaria de vot psd, viitorii pensionari speciali, primarii de comune.  

    1. nu spera sa ajunga cu aur, si-au aranjat sa ajunga cu aur.

      sa ni se dea ca de obicei ocazia sa alegem raul cel mai mic 

      RANDURILE ONGeurilor din ROMANIA,a u fost ingrosate de ONGul,numit PNL.DISPERAREA PNL,ca MACIUCA nu v-a castiga presidentia romaniei,a atins cote de BALAMUC. Intrucat DULAPUL lor nu reuseste sa convinga romanii sa le voteze candidatul,ONGul PNL,a luat drumul ONGeurilor care SABOTEAZA ROMANIA. Platiti din afara TARI,ONGurile,se opun din toate puterile (sustiunute financiar de stapanii lor din exterior care ii finanteaza),facanduse ca protejeaza GANDACII,POPANDAI(care sun chia ei),URSII (care sunt mai valorosi chiar decat romanii pe care ii omoara sau ii schilodesc),VIERMII,LILIECII si alte specii de PASARI,care toate la un loc sunt mai valoroase decat Romani. Acum,iata ca ONGul PNL,a umplut TARA de RUSI,care prin GEORGE SIMION,sunt pe cale sa ocupe Romania. Degeaba avem TRUPE NATO peste tot in tara ca sa ne apere,ca ai dracu rusi,vin NOAPTEA ca HOTII si sunt peste tot. ONGeul PNL,cand a fost la PUTERE,mai ales pe timpul lui ORBAN si CATU,le-au demonstrat Romanilor ca daca il vor VOTA pe GEORGE,vor pati la fel ca TARANII rasculati in 1907 si UCISI cu SANGE RECE de PNListi. Si inca ceva.Romanii,vad cum TARILE OCCIDENTALE cele mai DEZVOLTATE ca GERMANIA,FRANTA ,ITALIA si chiar si AUSTRIA,sunt ăpline de PARTIDE EXTREMISTE insa ei accepta acest joc,fara sa ameninte cetatenii lor care ii sustin cu GAZAREA,sau DEPORTAREA. DUN toate timpurile,DEMOCRATIA se BAZEAZA pe PLURALISM POLITIC si cei care doresc sa obtina PUTEREA trebuie sa convinga CETATENII de ce trebuie sa ii aleaga pe ei. La noi,cine nu VOTEAZA cu DULAPUL PNLului,care sa ia BRICIUL de la FICUSUL PNList care a NENOROCIT VIITORUL ROMANIEI cu LEGEA INVATAMANTULUI CLOCITA la COTROCENI,care a TRANSFORMAT INVATAMANTUL nostru in INCULTURA,vad ca ROMANII,le sunt NERECUNOSCATORI,pentru binele adus pe capul lor in timpul PANDEMIEI de COVID,cand ROMANII UCISI de SERUL DIAVOLULUI a UCIS ROMANI care apoi au fost INGROPATI in SACI de PLASTIC,au CUMPARAT VACCINURI de un MILIARD de EURO,care acum sunt aruncate la GUNOI,au UCIS de VII prin ARDERE in SPITALELE transformate din centre de sanatate in CENTRE ale MORTI,au INCHIS BISERICILE,umbland la MATRICEA POPORULUI ROMAN,CREDINTA,iar ARMATA,a fost SCOASA pe STRZI cu MITRALIERELE si TANCURILE ca sa tina ROMANII inchisi ca la PUSCARIE. Daca PNL,doreste ca MACIUCA sa devina PRESEDINTE,trebuie sa convinga CETATENII sa ii VOTEZE prin PROGRAME de aducere de BUNASTARE nu prin FRICI IMAGINARE de tip militar cu un MACIUCA pe post de GENERALUL PINOCHET..Simion,trebuie sa fie atent si la BECALI,un CAMELEON,care este PRIETEN cu orcine ii da MILIOANE,vezi cazul BURLEANU pe care BECALI il vedea un MARE DUSMAN,dar cand BURLEANU ii da un MILION,dintr-o data devine CEL mai IUBIT dintre PAMANTENI.Cati bani ii vor da PNListii(sau iau dat) ca sa anunte ca o sa VOTEZE DULAPUL). BRAVOS NATIUNE CAMELEONICA.!

    Ca sa poata castiga psd alegerile, si-au dat seama ca trebuie sa participe singuri fara concurenta, si acum nu mai avem pe cine vota din alte partide:)

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb