Nicolae Ciucă: "Nu va demara nimeni niciun fel de negociere pentru viitorul partidului şi pentru ceea ce înseamnă anul electoral 2024 până ce nu găsim rezultatul final al actualei radiografii a PNL"

V.S.
Politică / 15 septembrie 2023

Nicolae Ciucă: "Nu va demara nimeni niciun fel de negociere pentru viitorul partidului şi pentru ceea ce înseamnă anul electoral 2024 până ce nu găsim rezultatul final al actualei radiografii a PNL"

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri, la Şcoala de Vară a TNL că s-a vorbit în spaţiul public despre realizarea unui bloc democratic alături de PSD, dar a precizat că nimeni nu va demara niciun fel de negociere pentru viitorul partidului şi pentru ceea ce înseamnă anul electoral 2024 până când nu este aflat rezultatul final al actualei radiografii a PNL, potrivit News.ro.

"S-a vorbit despre realizarea unui bloc democratic. Şi s-a vorbit că în secret se negociază o astfel de abordare politică. Am declarat şi declar şi acum că atunci când un anumit lucru este cunoscut de două persoane, nu mai este secret. Secret este doar ce ştie un singur om. Nu va demara nimeni niciun fel de negociere pentru viitorul partidului şi pentru ceea ce înseamnă anul electoral 2024 şi proiecţia de după 2024 până ce nu găsim rezultatul final al actualei radiografii a Partidului Naţional Liberal", a afirmat preşedintele PNL.

El a declarat că în politică trebuie analizate toate opţiunile şi este aleasă cea care asigură îndeplinirea obiectivului partidului.

"Şi ceea ce putem să facem în continuare pe formule politice care sunt cât se poate de normale, s-au mai făcut şi se fac, formule care pot să reprezinte abordarea anului electoral în deplinătatea identităţii Partidului Naţional Liberal, prin noi înşine sau abordarea anului electoral într-un alt construct politic, ceea ce reprezintă o ipoteză. În politică - şi aici sunt convins că am asentimentul tuturor colegilor mei aflaţi aici pe primele rânduri, domnului prim-vicepreşedinte, domnului secretar general, domnilor vicepreşedinţi, preşedinţi de filială, în politică trebuie să analizăm toate opţiunile şi să o alegem pe cea care ne asigură îndeplinirea obiectivului pe care ni-l dorim cu toţii, obiectiv care să fie dezbătut, discutat şi aprobat în forurile de conducere ale partidului", a mai precizat Nicolae Ciucă.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Adunătură de fricoși si incompetenti, asta iese la radiografia partidului.

    Nu stiu ce inseamna radiografia partidului ,presupun ca e o verificare a membrilor si aderentilor ?! Dar mai important e sa se faca analiza ,dezbaterea si clasificarea celorlalte guvernari PNL . Adica Orban si Catu ,care acum ataca si denigreaza partidul in cel mai sensibil moment . Trebuie analiza corectitudinii ca linie a PNL ,analiza cheltuielilor ca necesitate (sau poate risipa si coruptie ?!) ,trebuie sa se inteleaga in Biroul PNL ca exista verificarea guvernarii ,pentru fiecare pozitie de conducere din partid ! Dau exemplu : de ce Orban a platit imediat suma cu care fratii Micula au santajat statul ,cand de fapt era o frauda si un fals ! Iata ca acum se rostogoleste peste Romania dezastrul Rosia Montana , de asemenea o tradare de tara , fabricat ,clocit si in care interesele Romaniei au fost vandute sub acoperirea unui arbitraj chipurile ...international .Si aici ,tot o frauda cu pretentie de investitii ,facuta numai ca sa incaseze bani de la statul roman . Cetateanul Frank Timis a si fost condamnat in alte parti pentru lucruri similare ! Oameni buni ,e discutia asta despre reducerea cheltuielilor acum : mai bine respingem si reducem aceasta coruptie adusa prin lobby ,prin cumparare de influenta ,prin inscenari si cumpararea de manevre oculte de la oameni din ministere si administratie . E mult mai bine din p d v politic pt partid si mai bine si pentru tara si populatia care e acum in stare de saracie indusa ,si s ar vedea la vot .

    Nu cred ca Ciuca poate scrie o fraza asa lunga!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb