Nicuşor Dan: "Am lansat în achiziţie publică actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Regiunea Bucureşti-Ilfov"

F.D.
Politică / 8 mai 2023

Nicuşor Dan: "Am lansat în achiziţie publică actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Regiunea Bucureşti-Ilfov"

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat lansarea achiziţie publică actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Regiunea Bucureşti-Ilfov (PMUD). Principala componentă a PMUD este modelul de transport, baza de date în timp real cu numărul de oameni care merg dintr-o parte în alta a oraşului, iar Valoarea estimată a Planului este de 4,4 milioane lei, mare parte din finanţare fiind nerambursabilă, asigurată prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă (POCA), a mai spus edilul, potrivit News.ro.

"Am lansat în achiziţie publică actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă pentru Regiunea Bucureşti-Ilfov (PMUD). Principala componentă a PMUD este modelul de transport, baza de date în timp real cu numărul de oameni care merg dintr-o parte în alta a oraşului. Nu a existat până acum model de transport funcţional pentru că pe modelul de transport poţi să testezi influenţa pe care diferite investiţii o au asupra traficului. Fără modelul de transport s-a găsit întotdeauna un inginer de trafic care să spună că investiţia nu generează trafic, chiar când era un bloc de 14 etaje pe o straduţă de 7 metri", a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.

Edilul general a mai spus că atunci când a preluat mandatul de primar, a găsit "visteria goală şi documente strategice de dezvoltare blocate".

"Am reuşit în aceşti doi ani să deblocăm actualizarea Planului Urbanistici General din 2000, actualizăm acum PMUD din 2016 şi vom finaliza în curând SIDU, necesar pentru accesarea fondurilor europene. Valoarea estimată a PMUD este de 4,4 milioane lei, mare parte din finanţare fiind nerambursabilă, asigurată prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă (POCA). Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 06 iunie 2023. Anunţul poate fi consultat accesând linkul http://www.e-licitatie.ro/.../c-notice/v2/view/100165547.", a concluzionat Dan.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Mai pe intelesul tuturor,este vorba de celebrul oras de 15 minute in care fiecare cetatean trebuie sa stea in tarcul lui.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb