NICUŞOR DAN: ''Eu sunt foarte optimist că o să luăm şapte primării din şapte''

G.U.
Politică / 25 septembrie 2020

''Eu sunt foarte optimist că o să luăm şapte primării din şapte''

Candidatul susţinut de PNL şi USR Plus la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, s-a declarat optimist că formaţiunile care îl susţin vor câştiga toate cele şapte primării din Bucureşti şi a făcut un apel la bucureşteni să vină duminică la vot, informează Agerpres.

"Eu sunt foarte optimist că o să luăm şapte primării din şapte şi o să avem din şapte Consilii din şapte majoritatea în Consiliu. (...) Această campanie este mai mult decât o campanie pentru un trafic mai bun, o poluare mai redusă, pentru apă caldă sau chiar pentru un salariu mai mare este, de fapt, o luptă pentru valori. Este o luptă între o clasă întreagă de oameni care doreşte dreptate, onestitate, profesionalism, o scară echitabilă de valori în societate şi o gaşcă care vremelnic este la putere şi care foloseşte banii noştri pentru a se preaslăvi şi pentru a ne spune tuturor că albul este negru şi negru este alb şi pentru a reduce la tăcere orice opozant. Nu se poate, dar încearcă şi pentru a face din nişte nulităţi, mari valori", a spus Nicuşor Dan într-un eveniment electoral.

El a catalogat-o pe Gabriela Firea, primarul Capitalei, drept "Dragnea de Bucureşti".

Nicuşor Dan a făcut apel la bucureşteni să meargă duminică la vot.

"Vorbiţi cu prietenii, vorbiţi cu familia, vorbiţi cu toţi cei pe care îi cunoaşteţi şi îndemnaţi-i să iasă la vot, îndemnaţi-i să meargă la vot de dimineaţă ca să evite orice surpriză, îndemnaţi-i să voteze util, pentru că nu există alternativă în aceste alegeri. Există PSD şi există dreapta, cei şapte candidaţi. (...) Aceasta este alternativa. Eu sunt foarte optimist că pe 27 septembrie adevărul va învinge minciuna, competenţa va învinge incompetenţa şi cinstea va învinge corupţia!", a mai spus el.

La eveniment au participat şi preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, copreşedinţii USR PLUS, Dan Barna şi Dacian Cioloş, copreşedinţii organizaţiilor din Bucureşti ale PNL şi USR PLUS, Violeta Alexandru, Vlad Voiculescu şi Claudiu Năsui, şi candidaţii la primăriile de sector - Clotilde Armand, Radu Mihaiu, Adrian Moraru, Simona Spătaru, Cristian Băcanu şi Ciprian Ciucu.

Aceştia au făcut apel pentru participarea bucureştenilor la vot la alegerile de duminică şi au criticat PSD şi campania dusă de social-democraţi împotriva candidaţilor PNL şi USR PLUS.

"Îi sfătuiesc pe toţi bucureştenii: închideţi toate televizoarele, toate site-urile de ştiri şi mergeţi pe stradă, prin Bucureşti. Dacă vă place, deşi mă îndoiesc, staţi acasă. Dacă nu vă place, votaţi Nicuşor Dan, pentru că nu există altă soluţie, astăzi, pentru a pune punct acestei nenorociri, efectiv, care a lovit Bucureştiul, nu de patru ani, de 12 ani de zile, de când PSD s-a înfipt în administraţie şi nu mai poate să fie scos de acolo, decât prin votul cetăţenilor. (...) Dragi bucureşteni, nu trebuie să staţi trei ani în stradă în frig, în viscol, în ploaie, să înfruntaţi jandarmii ostili, să înfruntaţi o putere care nu îşi iubeşte cetăţenii. Este suficient să veniţi duminică la vot şi să votaţi cu Nicuşor Dan, cu candidaţii la primăriile de sector şi, evident, cu care listă vi se pare mai bună, lista PNL sau lista USR PLUS", a declarat Ludovic Orban.

Dan Barna a susţinut că Bucureştiul arată ca un oraş "abandonat, jefuit, din care fantoma lui Ceauşescu iese prin ţevile de apă caldă" şi a făcut apel la bucureşteni să vină la vot.

"E important să ne ridicăm, să luăm de agăţătoarea cămăşii şi să mergem la vot", a spus Barna.

Şi Dacian Cioloş a făcut apel la bucureşteni să meargă la vot.

"Această duminică este cea mai importantă din ultimii patru ani, pentru că am aşteptat-o să putem să trecem într-o nouă etapă şi e cea mai importantă din următorii patru ani, pentru că după 27 septembrie şi apoi după 6 decembrie după anul acesta patru ani nu vom mai avea ocazia să revenim la un astfel de moment. Sau ne aşternem acum în aşa fel încât să ne punem la muncă în următorii patru ani sau dacă nu, riscăm din nou să stăm în stradă şi să protestăm împotriva celor care îşi bat joc de viaţa noastră. (...) Pe 27 septembrie, duminică, trebuie să ieşim la vot pentru că putem cu adevărat să schimbăm lucrurile", a spus Dacian Cioloş.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Nicusor stie el ce stie, caci jocurile sunt deja facute de catre baietii de la STS! Daca tinem cont de "doctrina lui Stalin", nu conteaza cine si cum voteaza, ci acela care numara voturile", ce va fi aplicata si la aceste alegeri de catre Sistemul securist din Romania, prin unealta lui, numita STS,  coroborat cu atitudinea de turma de oi credula, ignoranta si directionata(de catre mass-media) spre neomarxism,  a populatiei tarii(popor nu mai suntem demult), atunci ne putem face o idee clara asupra faptului ca, "fraierii voteaza, iar smecherii beneficiaza intotdeauna de rezultatul favorabil al votului" ! 

    1. tu-ti mo*^!! ma-ti de securist, STS-ist sau stalinist...eu votez bah ca sa stii !

      Oligofrenule, injuratura aia de morti pastreaz-o pt parashuta aia de ma-ta, care-si face veacul pe centura! Apropo de ma-ta, ce tarife practica, caci poate-i fac si eu o vizita?

      Vlade, o să țin minte ce ai spus și dacă nu iese Nicușor in toate cele șapte primarii, sa nu te mai prind că îți dai cu presupusul pe bursa. Daca iese, atunci o să îți citesc fiecare cuvânt din fiecare postare. Faptul că vorbești urât așa, însă, mă cam face sa mă îndoiesc de spusele tale.

      Ce inseamna bre, aia cu "sa nu te mai prind că îți dai cu presupusul pe bursa"? Adica o sa am nevoie de aprobare de la tine ca sa postez aici? Bai taticule, tu ai toate tiglele pe casa??

      Pai ce Vlad? Toată lumea spune chiar așa ce vrea el, fara să aibă nici cea mai mica dovadă. Cum a fost aia cu mama băiatului anonim de a scris mai sus. Ai vreo dovadă că mama lui a fost parașută? Dar totuși ai scris. Deci dai dovada de om de mana a doua. Păcat de pseudonimul ales, că nu îi faci cinste.

      Probabil ca tu esti aceeasi persoana cu Anonimul 1.1, care mi-a injurat-o de morti pe mama, caci asa se explica faptul ca sari sa-l aperi! Si mai ai apoi tupeul sa-mi spui ca nu aduc dovezi, ca nu vorbesc frumos, ca sunt om de mana a doua! Ba, oi fi eu de mana a doua, dar tu nu esti nici macar om, caci faci parte din regnul animal, bai dobitocule!

    SRI a decis: bucurestenii il vor alege pe Nicusor Dan!

    1. Bineinteles! De altfel, asta prognozeaza multi analisti neafiliati Securitatii!

    din pcate totul este o circoteca ieftina!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb