Nicuşor Dan: "Încă 8 clădiri din centrul Capitalei aflate în zone protejate vor fi consolidate din fonduri naţionale nerambursabile"

T.B.
Politică / 8 mai

Nicuşor Dan: "Încă 8 clădiri din centrul Capitalei aflate în zone protejate vor fi consolidate din fonduri naţionale nerambursabile"

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că încă 8 clădiri din centrul Capitalei aflate în zone protejate vor fi consolidate şi reabilitate din fonduri naţionale nerambursabile, valoarea finanţării obţinute de AMCCRS pentru cele 8 clădiri fiind de 261,53 milioane lei, fonduri de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, în cadrul Programului naţional de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat (PNCCRS), conform paginii de socializare a lui Nicuşor Dan.

Încă 8 clădiri din centrul Capitalei aflate în zone protejate vor fi consolidate şi reabilitate din fonduri naţionale nerambursabile. Este vorba despre imobilele aflate la următoarele adrese: Str. Franceză nr. 52/str. Halelor nr. 1, sector 3, Bucuresti, Bd. Dacia nr. 32, sector 1, Bucuresti, Bd. Dacia nr. 43, sector 1, Bucuresti, Str. Roma nr.17 si Intrarea Roma nr.2, sector 1, Bucuresti, Str. Maria Rosetti nr.10,sector 2,Bucuresti, Str. Piata Lahovari nr.5A, sector 1, Bucuresti, Calea Dorobanti nr.10, sector 1, Bucuresti, Str. Episcopiei nr.2-4, sector 1, Bucuresti", anunţă primarul într-o postare.

Primarul Nicuşor Dan arată că "valoarea finanţării obţinute de AMCCRS pentru cele 8 clădiri este de 261,53 milioane lei, fonduri de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, în cadrul Programului naţional de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat (PNCCRS)", conform sursei.

"Până în acest moment, AMCCRS are aprobate pentru finanţare nerambursabilă din fonduri naţionale 32 de imobile (29 clădiri rezidenţiale şi 3 publice). Suma pe care Municipiul Bucureşti, prin AMCCRS, o va obţine de la Ministerul Dezvoltării este de peste 870 de milioane de lei", mai afirmă Nicuşor Dan.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. De ce nu ne dai apa calda, ipocritule? Iar ne iei de prosti? "O sa fac... " Un primar in functie nu poate spune ce-a facut, dar ne vrajeeste cu "o sa fac". Nu ne mai lua de fraieri! Si o maimuta o sa ia mai multe voturi ca producatorul bilelor de muci

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb