nJoy România se extinde pe două noi pieţe: Maroc şi Georgia

F.D.
Companii / 25 septembrie

nJoy România se extinde pe două noi pieţe: Maroc şi Georgia

nJoy România, un brand recunoscut în Europa Centrală şi de Est pentru soluţii de alimentare cu energie, şi-a extins cu succes prezenţa pe piaţă prin intrarea în două noi ţări: Maroc şi Georgia. Această mutare strategică marchează un moment important pentru brand: cererea tot mai mare pentru produsele nJoy pe diverse pieţe internaţionale, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Intrarea pe aceste pieţe reflectă plus valoarea pe care partenerii o regăsesc în portofoliul divers de produse al nJoy, inclusiv surse neînteruptibile de alimentare (UPS) şi invertoare fotovoltaice (PV). Pe măsură ce mediul de business şi consumatorii continuă să caute soluţii de alimentare fiabile, nJoy răspunde acestei cereri prin ofertarea unei game de produse concepute pentru a sprijini atât mediile industriale, cât şi cele rezidenţiale.

"Suntem încântaţi să vedem că produsele noastre rezonează cu noi parteneri şi clienţi din Maroc şi Georgia", a declarat Adorian Demeter, GM la nJoy. "Această realizare confirmă încă o dată relevanţa soluţiilor de protecţie şi generare a energiei propuse de noi pentru perioada actuală".

În culise, nJoy pune bazele pentru viitoare extinderi, prin angajarea de profesionişti locali din Spania şi Dubai, pentru a explora aceste potenţiale pieţe. Deşi încă în fază incipientă, aceste eforturi vizează alinierea cu nevoile în evoluţie ale industriilor din aceste regiuni recunoscute pentru modernizare continua şi potenţialul mare de creştere.

Deşi accesul pe pieţele din Spania şi Orientul Mijlociu rămâne aspiraţional, nJoy continuă să se concentreze pe succesul actual. Compania ramane dedicată furnizarii de soluţii eficiente de alimentare cu energie, pe măsură ce îşi extinde constant influenţa în noi teritorii.

Emiratul Dubai, cunoscut pentru modernizarea rapidă a infrastructurii, este una dintre pieţele strategice pentru compania noastră, care doreşte să acceseze piaţa din Orientul Mijlociu. UPS-urile şi invertoarele fotovoltaice se aliniază perfect cu eforturile Dubaiului de a promova sustenabilitatea şi tehnologiile oraşelor inteligente. Invertoarele fotovoltaice, în special, sunt esenţiale pentru eforturile locale de a integra energia solară în reţeaua energetică.

Spania, ca parte a Uniunii Europene, oferă o piaţă matură şi reglementată pentru categoria de UPS, în special variantele comerciale şi industriale. În plus, piaţa electronicelor de consum din Spania oferă oportunităţi pentru sistemele UPS şi surse de alimentare ATX pentru PC-uri. Mediul dinamic al comerţului online şi cererea consumatorilor pentru electronice de înaltă calitate din Spania creează un canal de distribuţie ideal pentru produsele nJoy dedicate consumatorilor casnici.

La nJoy, am adoptat o abordare exclusivă B2B, prin parteneri de business, pentru a încuraja creşterea şi succesul reciproc. Strategia principală este atent concepută, pentru a le oferi partenerilor tot suportul de care au nevoie, prin produsele şi serviciile noastre, astfel încât să îşi maximizeze profitabilitatea şi să aibă succes pe termen lung.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb