NN a fost desemnată Top Employer 2024, pentru al şaselea an consecutiv

T.B.
Bănci-Asigurări / 18 ianuarie

NN a fost desemnată Top Employer 2024, pentru al şaselea an consecutiv

NN a fost desemnată Top Employer 2024, pentru al şaselea an consecutiv, atât în România, cât şi în toate ţările în care este prezent NN Group, ocupând locul patru pe piaţa locală şi locul şase în Europa, se arată într-un comunicat al NN, remis redacţiei.

Recunoaşterea este acordată de Top Employers Institute, cea mai prestigioasă autoritate globală în certificarea excelenţei şi performanţei în domeniul resurselor umane, pe baza unui proces amplu de evaluare a practicilor organizaţiilor în arii precum strategia de resurse umane, mediul de lucru, atragerea şi dezvoltarea talentelor, diversitatea, echitatea şi incluziunea sau starea de bine a oamenilor din echipă, relatează sursa citată.

Certificarea Top Employer 2024 evidenţiază poziţia NN ca angajator de top pe piaţa dinamică şi plină de provocări a muncii de astăzi, susţinută de strategia solidă de resurse umane, orientată pe oameni şi axată pe cultura şi experienţele create pentru cei aproximativ 500 de angajaţi din echipă şi cei 1.600 de consultanţi financiari şi manageri din forţa de vânzări, potrivit sursei indicate.

Potrivit comunicatului "Grija noastră pentru oameni se reflectă în toate iniţiativele care contribuie la cultura şi experienţele excelente pentru creşterea, dezvoltarea şi bunăstarea oamenilor. Din rolul de angajator de top, ştim că succesul nostru este determinat de pasiunea şi dedicarea talentelor din echipă. De aceea, NN este locul în care fiecare dintre colegi contează şi unde parcursul lor profesional este susţinut la fiecare pas, fiind încurajaţi să devină cea mai bună versiune a lor şi să ofere cele mai bune produse şi servicii celor peste 2,3 milioane de clienţi din România. Suntem recunoscători pentru certificarea Top Employer 2024 şi motivaţi să amplificăm planurile şi iniţiativele pentru echipa noastră în acest an", a spus Eszter Martin, Chief HR Officer la NN România.

În ultimul an, NN România a creat şi consolidat multiple iniţiative în toate ariile de resurse umane, concentrându-se pe dezvoltarea, îmbunătăţirea abilităţilor şi bunăstarea oamenilor din echipă şi pe atragerea de noi talente, precizează sursa citată. În acelaşi timp, ca parte a misiunii sale de a fi asigurătorul digital al viitorului, NN a implementat programe menite să dezvolte abilităţi şi competenţe dinamice axate pe tehnologie, agilitate şi experienţa clienţilor şi a iniţiat o transformare agilă care să îmbunătăţească colaborarea între echipe, relatează NN.

De asemenea, compania şi-a extins pachetul de beneficii, care acoperă deja o gamă extinsă de soluţii pentru sănătatea, viitorul financiar şi stilul de viaţă al angajaţilor, arată datele comunicatului. Începând cu anul trecut, echipa beneficiază de flexibilitate sporită în modul de lucru, având posibilitatea să lucreze de oriunde din lume timp de 2 luni pe an, în plus faţă de modelul de lucru hibrid existent, indică sursa. Nu în ultimul rând, NN a continuat să se concentreze pe asigurarea unui mediu de lucru divers şi incluziv, s-a implicat în iniţiative relevante şi de impact în societate şi a încurajat angajaţii să fie voluntari şi să facă o diferenţă pentru sănătatea, educaţia, stabilitatea financiară şi bunăstarea persoanelor din comunităţile defavorizate, potrivit comunicatului.

Procesul de certificare desfăşurat de Top Employers Institute oferă NN un cadru anual de evaluare şi îmbunătăţire a tuturor programelor implementate, eforturile depuse contribuind la recunoaşterea organizaţiei ca angajator de top în fiecare an, informează sursa citată. Înfiinţat în urmă cu mai bine de 30 de ani, Top Employers Institute a certificat până în prezent peste 2.300 de organizaţii din 121 de ţări din întreaga lume, având un impact pozitiv în viaţa profesională a peste 12 milioane de angajaţi, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb