NOAM Mobili Design este cel mai nou showroom de mobilă luxury din Bucureşti

G.D.
Companii / 17 octombrie 2022

NOAM Mobili Design este cel mai nou showroom de mobilă luxury din Bucureşti

Fondatorii ANG Luxury Properties, Nicoleta şi Alexandru Manea, alături de Alina şi Marius Peter, anunţă deschiderea celui mai nou showroom de mobilă luxury din Bucureşti, NOAM Mobili Design, conform unui comunicat remis redacţiei. Investiţia totală în proiect depăşeşte 400.000 euro şi rezultatul este un spaţiu transformat de la zero.

Potrivit sursei citate, acest showroom se remarcă prin calitate şi unicitate şi a fost creat astfel încât să îndeplinească nevoile şi cele mai exigente cerinţe ale clienţilor. Noam Mobili Design este o colecţie de concepte cu o capacitate remarcabilă de a se potrivi în orice stil, datorită esteticii moderne a designului minimalist şi funcţional, care pune accent pe spaţiu, iar calitatea detaliilor face ca toate proiectele să fie unice. Produsele expuse vin exclusiv de la producători şi designeri italieni şi se remarcă prin perspectiva futuristă, un simţ estetic excepţional şi materiale premium, unicat. Totodată, Marius Peter, unul dintre fondatorii proiectului, este specialist în domeniul mobilierului din Italia şi lucrează cu furnizorii din ţară de 16 ani.

Noam Mobili Design este un răspuns firesc la dezvoltarea cerinţelor clienţilor din România care pun din ce în ce mai mult accent pe importanţa mediului locuit şi impactul său asupra stării generale de spirit. În acest context, componenta de design, dar şi un concept personalizat sunt esenţiale.

Cifrele segmentului premium arată o creştere cu aproximativ 15% în ultima perioadă. Totodată, românii au început să aibă o perspectiva mai nuanţată asupra proiectelor de lux şi preţuiesc mai mult unicitatea proiectului, locaţia în care este amplasat, dar şi avantaje ca discreţia oferită, suprafeţele impunătoare şi arhitectura gândită în cele mai mici detalii.

"Odată cu Noam Mobili Design facem un pas firesc în consolidarea prezenţei ANG Luxury Properties pe piaţa din România. Acest proiect, ca toate de până acum, a fost gândit în raport cu nevoile clienţilor care au investit şi investesc încredere în noi şi în ceea ce facem. Aceştia sunt oameni inteligenţi care profită de orice oportunitate de dezvoltare. Cât despre cei care caută un acasă, îl vor găsi mereu la ANG Luxury Properties. Sentimentul segmentului luxury este unul de prosperitate, ambiţie şi dezvoltare, unde nu lăsăm loc pentru negativism şi stagnare. Aceste crezuri ne-au ajutat în tot ceea ce am făcut şi ne motivează pentru viitor", a declarat Alexandru Manea, fondator ANG Luxury Properties.

Pentru NOAM Mobili Design, estimarea e atingerea unei cifre de afaceri de 1 mil. euro în primul an de activitate pe piaţa din Bucureşti, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb