NOI AUDIERI ÎN CAZUL LUI EKENG: Medicul de pe ambulanţă, Mihaela Duţă, chemată în faţa procurorilor

Laura Boico
Miscellanea / 6 iulie 2016

Actualizare 12:00

Medicul de pe ambulanţă, cercetat pentru uciderea din culpă a fotbalistului Patrick Ekeng, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, timp în care nu va avea voie să profeseze, potrivit antena3.ro.

Mihaela Duţă a fost chemată astăzi pentru audieri la Parchetul Tribunalului Bucureşti, însă nu a vrut să dea declaraţii în faţa procurorilor.

Procurorii susţin că, fără a evalua complet starea pacientului, Mihaela Duţă nu a dispus iniţierea niciunei manevre de resuscitare, fotbalistul fiind urcat în ambulanţă în vederea transportării la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, aflat în imediata vecinătate a stadionului.

"Mai mult decât atât, deşi pe parcursul transportului, ca urmare a instalării defibrilatorului aflat în dotarea ambulanţei, a fost confirmată fibrilaţia ventriculară în care se afla pacientul Patrick Ekeng, medicul Duţă Elena Mihaela nu a iniţiat nici de această dată manevre de resuscitare, potrivit protocoalelor medicale aplicabile în cazul intervenţiei medicale de urgenţă, asigurând doar predarea acestuia către Unitatea de primiri urgenţe a spitalului unde, în ciuda manevrelor de resuscitare iniţiate, nu s-a mai putut asigura supravieţuirea pacientului", declară procurorii.

(L.B.)

----------

Medicul de pe ambulanţa care a intervenit în cazul fotbalistului Patrick Ekeng este audiat, în această dimineaţă, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, potrivit antena3.ro.

Mihaela Duţă a fost citată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, după ce săptămâna trecută a fost pusă sub învinuire.

Anchetatorii susţin că fotbalistul Patrick Ekeng ar fi putut fi salvat dacă era resuscitat şi dacă primea îngrijire medicală la timp. Mihaela Duţă, specialist în medicină de urgenţă, este cea care a condus echipa medicală de pe ambulanţa Puls cu care a fost transportat Patrick Ekeng, conform aceleaşi surse.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb