Noi imprimante multifuncţionale LaserJet de la HP

Anca Iovan
Ziarul BURSA #Companii #IT / 17 aprilie 2008

HP a lansat, ieri, noile modele de imprimante multifuncţionale LaserJet cu funcţia de monitorizare permanentă a cartuşelor, care duce la diminuarea costurilor de imprimare. Imprimantele oferă informaţii detaliate despre nivelul de toner rămas într-un cartuş, numărul de pagini imprimate sau copiate cu respectivul cartuş şi o estimare a numărului de pagini care mai pot fi imprimate sau copiate cu acel cartuş. Informaţia referitoare la starea consumabilului este disponibilă şi în limba română.

Noile imprimante sunt destinate atât utilizării individuale, cât şi pentru birou: HP Laserjet P1005 pentru utilizarea personală acasă sau la birou, P1006, P1505 pentru grupuri mici de lucru, CP1215, CP1515n, HP Color Laserjet CP1215 pentru utilizatorii individuali, HP Color Laserjet CP1515 pentru micile grupuri de lucru şi laser multifuncţional HP Laserjet M1120 MFP.

HP Laserjet P1505 este imprimanta pentru mici grupuri de lucru, oferă una dintre cele mai mari viteze de imprimare din gama ieftină - până la 23 ppm, prima pagină fiind imprimată în doar 6,5 secunde, chiar şi în cazurile în care imprimanta nu este încălzită.

HP Color Laserjet Cp1215 şi CP1515n beneficiază de motoare de imprimare "în linie", la care viteza de imprimare color este de până la 8 pagini pe minut, similară cu cea alb-negru.

Modelul M1120n oferă în plus posibilitatea de a utiliza funcţia de imprimare şi scanare direct în reţea, fiecare utilizator putând tipări sau scana direct de la calculatorul personal, fără a fi necesar un server intermediar.

Noile multifuncţionale HP Laserjet din seria M1522 MFP oferă cele mai complete funcţii de imprimare, scanare, copiere şi fax pentru grupuri mici de lucru.

HP Laserjet M1522nf MFP, care are modulul de fax integrat, poate funcţiona atât independent de calculator (toate fax-urile primite se imprimă automat, toate documentele se trimit prin fax după ce se scanează toate paginile), cât şi în modul PC Fax.

Preţurile recomandate pentru noile multifuncţionale laser monocrom HP sunt de 289 euro fără TVA pentru modelul M1522n MFP şi 329 euro fără TVA pentru modelul M1522nf MFP.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb