Noi tendinţe de toamnă la "Autumn Collection"

A.S.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 30 septembrie 2005

Cele mai în vogă branduri de modă româneşti şi internaţionale au fost reunite în premieră în cadrul show-ului eveniment: Autumn Collection. Vestimentaţiile renumitelor branduri de modă Irina Schrotter, Lee Cooper, Lotto, Mango, Marks&Spencer, Nara Camicie, Promod, Stefanel şi Tina R au sărit direct de pe scenă în vitrinele magazinelor. Acum toate colecţiile prezentate se regăsesc în magazinele din Plaza România şi Bucureşti Mall. Irina Schrotter a fost invitata de onoare a serii în Bucureşti Mall şi a prezentat pentru toamna 2005 colecţia arătată şi marilor designeri şi specialişti de la Paris. Lee Cooper ne trasează pentru toamna 2005 - 2006 un look sportiv cu inspiraţii vintage. Ei au mizat pe broderii şi carouri, buzunare ample, capse, aplicaţii de piele şi catifea. Culorile lor favorite în acest sezon sînt roşu stins, roz prăfuit, gri închis şi turcoaz.

Lotto a propus un stil dinamic, evidenţiat de un contrast puternic între culori stinse (bej, gri cenuşiu) şi culori puternice (roşu, portocaliu, albastru navy). Lotto se joacă cu elemente de inspiraţie retro, dar şi de inspiraţie sportivă. În viziunea Mango, femeia trebuie să fie strălucitoare. Iar pentru asta, Mango îi propune opt trenduri: Goddess, Romance, Eastern Folk, Divan, Mettalic, Positive-Negative, Military şi Black Labelle. Femeia Mango alege în această toamnă negru, kaki, alb, maro, albastru, mov şi verde. Dar se joacă şi cu haine de inspiraţie vintage şi de inspiraţie folclorică. La Marks&Spencer, femeia este îndrăgostită de stilul englezesc şi de combinaţii de culori excentrice: auriu- maron - turquoise, roşu-negru-maron. Colecţia de toamnă - iarnă 2005 -2006 mizează pe următoarele stiluri: calypso, tribal, celsea, primrose hill şi english excentrics. Pentru Nara Camicie, femeia se îmbracă în această toamnă cu modele de cămăşi ingenioase, în culorile naturii. Verdele se combină cu cele două culori "star" ale acestui sezon: auriu şi ruginiu. Inima colecţiei de la Nara Camicie rămîne însă cămaşa tip tunică, de inspiraţie orientală. La rîndul lor, cei de la Promod prezintă o colecţie, care se bazează pe atitudini: citadina, hippie, folk şi chic.

Pentru toamnă-iarnă 2005, Stefanel vrea mai mult decît niciodată să creeze un look cît mai actual: sacouri lungi de catifea, fuste din tul, imprimeuri feminine cu flori şi dungi din petice.

Tina R aduce în faţă siluete de femei ultra-moderne.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb