Noua linie de servicii - Microsoft Security Experts, oferă soluţii integrate de securitate pentru organizaţii

G.D.
Companii / 11 mai 2022

Noua linie de servicii - Microsoft Security Experts, oferă soluţii integrate de securitate pentru organizaţii

Peisajul securităţii cibernetice a devenit din ce în ce mai complex şi mai dificil pentru mediul de afaceri, dar şi pentru sectorul public, conform unui comunicat remis redacţiei. Ameninţările au crescut într-un ritm alarmant în ultimul an, iar estimările arată că, până în anul 2025, costul criminalităţii cibernetice ar putea fi de 10,5 trilioane USD anual, în creştere faţă de 3 trilioane USD cât era în urmă cu un deceniu şi 6 trilioane USD, în 2021.

Potrivit sursei citate, anul trecut, Microsoft a blocat peste 9,6 miliarde de ameninţări malware şi peste 35,7 miliarde de email-uri de tip phishing sau de altă natură. Tehnologia Microsoft blochează, în fiecare secundă, peste 900 de tentative de furt de parole. Astfel, creşterea gradului de combatere a acestui fenomen este esenţială, iar o protecţie cu adevărat eficientă poate fi obţinută combinând tehnologii inovatoare, date integrate privind ameninţările existente şi oameni extrem de calificaţi în acest domeniu.

În acest context, Microsoft a creat o nouă categorie de servicii - Microsoft Security Experts, pentru a furniza organizaţiilor şi partenerilor acestora soluţii de securitate ce combină tehnologia gestionată de experţi cu servicii oferite de oameni, pentru un nivel ridicat de protecţie în faţa ameninţărilor actuale. Noile servicii sunt disponibile în domeniile securităţii, complianţei, identităţii, managementului şi confidenţialităţii.

Cele trei noi servicii gestionate, create cu sprijinul ecosistemului de parteneri Microsoft, permit organizaţiilor scalarea echipei de experţi în securitate, fără provocările care survin în procesul de angajare şi formare a acestora.

Serviciul Microsoft Defender Experts for Hunting se adresează clienţilor care au un centru de operaţiuni de securitate puternic, dar doresc să urmărească proactiv ameninţările prin intermediul portofoliului de securitate Microsoft Defender. În cadrul acestui serviciu, experţii de securitate Microsoft analizează orice semnal şi transmit alerte şi instrucţiuni de remediere, astfel încât răspunsul să fie unul rapid. Organizaţiile primesc, de asemenea, recomandări specifice pentru a înţelege şi îmbunătăţi sistemul de securitate, subliniază sursa citată.

Serviciul Microsoft Defender Experts for XDR este dedicat organizaţiilor care au nevoie să-şi extindă capacitatea centrului de operaţiuni de securitate, fiind un serviciu gestionat de detectare şi răspuns extins (XDR) care trece dincolo de punctele finale. Acesta analizează alertele de securitate şi foloseşte automatizarea şi expertiza specialiştilor pentru a răspunde unor eventuale incidente de securitate, împreună cu echipa organizaţiei.

Cel de-al treilea serviciu este Microsoft Security Services for Enterprise care se adresează organizaţiilor mari ce caută servicii gestionate de securitate integrate şi cu un nivel ridicat de expertiză din partea specialiştilor Microsoft. Aceste soluţii de securitate, oferite de experţi, combină depistarea proactivă a ameninţărilor şi serviciul gestionat de detectare şi răspuns extins, permiţând platformelor integrate SIEM (Security Information and Event Management) şi XDR (Extended Detention and Response) să protejeze toate mediile cloud şi toate platformele.

Pentru că securitatea este un element esenţial în desfăşurarea oricărei activităţi, Microsoft se angajează să lucreze, alături de partenerii săi, în crearea de soluţii de securitate pentru a sprijini orice organizaţie, indiferent de nevoile ei de securitate. În acest sens, Microsoft va realiza, în următorul an, o investiţie de câteva milioane de dolari în ecosistemul de parteneri care folosesc platforma XDR. Noile investiţii vor extinde modul de integrare a acestor parteneri şi vor crea noi oportunităţi valoroase de lansare pe piaţă.

Misiunea Microsoft este de a construi o lume mai sigură pentru toată lumea, folosind cea mai bună tehnologie din industrie, cei mai buni experţi în securitate, ecosistemul de parteneri, dar şi o abordare unică a datelor despre ameninţări.

Noua linie de soluţii de securitate va fi prezentată, mâine, 12 mai, în cadrul Microsoft Security Summit, eveniment la care va fi prezent Satya Nadella, CEO Microsoft, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb